8 maj 2023

Tre korta frågor till Kristoffer Stenqvist fd styrelseledamot i Sveriges Marknadsförbund

Kristoffer Stenqvist, Marketing Director, Nordics, avtackades vid årsmötet den 3 maj 2023 efter flera års engagemang. Stort tack Kristoffer för en fin insats.


När du tänker tillbaka på dina år som styrelseledamot i Sveriges Marknadsförbund, vad är du mest stolt över dvs vad har du bidragit med?

När jag tänker tillbaka på mina år som styrelseledamot i Sveriges Marknadsförbund är jag mest stolt över arbetet vi gjort med att främja kunskapsutveckling och utbildning inom marknadsföring för att öka våra medlemmars kompetenser. Det har även varit kul och givande att vara med och dela med sig av hur vi på Kry tacklar våra tillväxtutmaningar för att inspirera andra hur man kan jobba med olika delar av sin marknadsföring.

Du har ju varit/är ju en ambassadör för Sveriges Marknadsförbund. Hur ger sig det uttryck?

Att vara ambassadör för Sveriges Marknadsförbund har varit ett privilegium. Att få möjlighet att representera ett förbund som under så många år aktivt verkat för att hjälpa och stötta marknadsavdelningar, stora som små i sina dagliga arbeten är både lustfyllt och energigivande.

Du brukar vara med på Tendensdagen. Ses vi även i år den 19 oktober?

Ja, jag ser verkligen fram emot att delta på årets Tendensdagen! Det är alltid en inspirerande och lärorik dag med intressanta föreläsningar och möjligheter att nätverka.


Tendensdagen 19 oktober på China Teatern Varmt välkommen, fritt för medlemmar! Boka här!