24 april 2024

Intervju med Hammer & Hanborg by Jurek

Jenny Folkesson
Senior Recruitment Consultant, H&H by Jurek Göteborg


Hej Jenny, vill du berätta kort om Hammer & Hanborg by Jurek, vilka är ni och vad gör ni?

Hammer & Hanborg by Jurek, etablerade 1994, är ledande inom rekrytering och konsultuthyrning, -specialiserade på kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder våra kunder tillgång till Nordens största nätverk av kvalificerade kandidater inom området. Genom nästan 30 års erfarenhet, och ett starkt fokus på innovation och samarbete, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som effektivt matchar våra kunders unika behov och stödjer deras tillväxt och framgång.

Beskriv gärna vad din roll som Senior Recruitment Consultant Marketing & Communication innebär?

Som Senior Rekryteringskonsult hos Hammer & Hanborg by Jurek arbetar jag med rådgivning och tillsättning av både konsultuppdrag och fasta rekryteringar inom kommunikation och marknadsföring. Med en bakgrund som civilekonom och över 18 års erfarenhet från såväl reklam- och mediebyråer som inhouse-marknadsavdelningar, har jag en djupgående förståelse för marknadens olika aspekter och hur varje specialistroll måste bidra effektivt till helheten. Jag ansvarar för att identifiera och matcha kompetenser inom allt från varumärkesstrategi, CX och employer branding till digital marknadsföring, förändringsledning och corporate communication. Hela spektrat inom området Marknad & Kommunikation.

Vad är det bästa med att jobba på
Hammer & Hanborg by Jurek?

För mig är det bästa med att arbeta på Hammer & Hanborg by Jurek möjligheten att kombinera min passion för marknadsföring och kommunikation med utveckling av människor. Jag värderar högt att få möjligheten att verka som rådgivare och utveckla både avdelningar och individuella karriärer, och ser ett stort värde i att hjälpa människor hitta rätt positioner där de kan trivas och växa.

Varför ska man anlita er?

Du bör anlita Hammer & Hanborg by Jurek för vår expertis och vårt omfattande nätverk inom kommunikation och marknadsföring. Vårt engagemang för kundanpassade lösningar och vår förmåga att noggrant matcha rätt talanger med rätt organisationer gör oss till en pålitlig partner. Vår stora erfarenhet garanterar inte bara kvalificerade kandidater utan även en smidig och effektiv rekryteringsprocess. Att vi själva har stor egen erfarenhet inom branschen ser jag som en nyckel för att kunna verka som rådgivare i en komplex verklighet.

Vilka är era största utmaningar och möjligheter 2024?

2024 ser vi stora möjligheter i att vidareutveckla vår digitala närvaro och optimera våra teknologiska verktyg för att förbättra matchningsprocesserna.

4 maj står ni som värd för ett lunchseminarium i era fina lokaler.
Vilka förväntningar har du inför detta?

Att seminariet kommer ge deltagarna praktiska insikter i hur AI kan användas för att förbättra och effektivisera arbetsflöden inom marknadsföring och kommunikation. Med konkreta exempel och hands-on övningar hoppas jag att alla ska få med sig användbara verktyg och strategier som kan tillämpas direkt i deras dagliga arbete. Jag ser också fram emot möjligheterna till nätverkande och erfarenhetsutbyte som seminariet erbjuder.

Länk till lunchseminarium 14 maj