Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchseminarium Göteborg 14 maj

tisdag, 14 maj, 2024 kl 11:30 13:00

AI på riktigt – Så effektiviserar du din marknads- & kommunikationsavdelning


Upptäck hur du kan förvandla din marknads- och kommunikationsavdelning med AI tillsammans med Sara Öhman. Sara, med sin omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring, guidar dig genom praktisk erfarenhet av att tillämpa AI-metoder direkt, lära dig att bygga en effektiv verktygslåda och se hur generativ AI kan bli en central del av din strategi. Förbered dig på en session fylld med konkreta tips och hands-on övningar.

Under seminariet kommer vi att utforska och fördjupa oss i följande områden för att utrusta dig med kunskapen och verktygen för att effektivisera din marknads- och kommunikationsavdelning med hjälp av AI:

  • En överblick över de senaste framstegen inom generativ AI. Vi utforskar viktiga utvecklingar och brytpunkter som har skett under de senaste månaderna och vad detta innebär för framtiden inom marknadsföring och kommunikation.
  • Genomgång av hur AI-verktyg som ChatGPT, Gemini, och Perplexity kan tjäna som ditt strategiska bollplank. Fokus ligger på praktiska tillämpningar såsom konkurrensanalys, målgruppsanalys, och planering för att optimera dina kampanjer och strategier.
  • Verktygslåda: Vi går igenom en typisk arbetsprocess för kommunikatörer och introducerar AI-verktyg som kan förbättra och effektivisera denna process. Från innehållsskapande till distributionsstrategier, får du prova på verktygen direkt och se hur de kan integreras i ditt dagliga arbete för att skapa mer engagerande och effektiv kommunikation.

Missa inte chansen att omvandla din strategi med Sara Öhman.
Säkra din plats nu och förändra din framtid med AI.


Talare: Sara Öhman

Sara Öhman, med över 12 års erfarenhet i digital marknadsföring och en imponerande meritlista av över 5000 utbildade marknadsförare och 500 företagsprojekt, leder vår workshop. Känd för att skapa insiktsfulla utbildningar och driva Marketing Doers, Sara är experten du inte vill missa för att effektivisera din marknadsföringsstrategi med AI.

Värd:

Jenny Folkesson
Senior Recruitment Consultant, H&H by Jurek GöteborgFritt för medlemmar! Varmt välkommen!

Anmälan:

Dag: 14 maj
Tid: kl 11.30 – 13.00. Lunch och dryck serveras
Plats: Hammer & Hanborg, Masthamnsgatan 1, Göteborg
Anmälan: se nedan. Fritt för medlemmar!

FULLBOKAT – ANMÄL DIG TILL VÄNTELISTAN: Scrolla ner

Noshow debiteras
Avbokning sker senast 2 vardagar innan eventet men platsen kan alltid överlåtas till annan person – namnjustering sker till annika@svemarknad.se
Vid utebliven närvaro utgår avgift på 395 kr ex moms. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet.