17 maj 2023

Intervju Anna Flygare Kajskjul 8

Anna Flygare, marknadsansvarig Kajskjul 8

Hej Anna, berätta gärna lite om Kajskjul 8 och dess historia?

Kajskjul 8 är en historisk byggnad med massor av personlighet och patina. Huset byggdes 1885 som ett kajskjul för omlastning, på den tiden när Göteborg var ett betydelsefullt nav för export och import.

Idag är byggnaden utformad för möten mellan artister och publik, men också mellan medarbetare, kunder och leverantörer. Det är flexibelt och rymligt med en öppen yta på runt 800 kvadratmeter, åtta meter till tak. Vi har en scen på 44 kvm och en kapacitet på upp till 900 gäster.

Hur används Kajskjul 8 idag?

Kajskjul 8 är en av Göteborgs mest älskade krogscener. I snart trettio år har vi presenterat folkkära artister i vår genuina lokal. Danny, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Galenskaparna, Arvingarna, Eric Gadd och Jerry Williams och många fler har spelat här kväll efter kväll. Vi har ett eget kök, så vår köksmästare komponerar alltid en speciell meny inför varje show eller föreställning, många gånger utifrån artisternas smak eller showens tema.

Vi arrangerar företagsevent året runt i olika former såsom mässor, konferenser, bilutställningar, företagsfester och kundevent. Med tanke på byggnadens utformning, storlek, egna kök och vår tekniska utrustning kan vi skapa unika och minnesvärda upplevelser. Och bättre läge än nere i hamnen går knappast att hitta.

Några företag som har varit här genom åren är bland annat Astra, Volvo, Pagero, Stampen, BMW, BDO, och Martin & Servera. Vi är väldigt flexibla gällande utformning av eventen. Den bästa upplevelsen brukar bli när vi gemensamt med kunden skapar ett event med mat, dryck och underhållning. Vi är proffs på att hantera stora sällskap och olika former av arrangemang, på ett personligt sätt.

Du jobbar som Marknadsansvarig på
Kajskjul 8, vad är roligast med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är de varierande arbetsuppgifterna samt att vara involverad i olika projekt från start till slut. Våra marknadsföringsinsatser och samarbeten med olika partners & artister gör mitt arbete extra stimulerande och utvecklande.

Varför ska man besöka Kajskjul 8 och vad är det som gör er unika?

Vi erbjuder en högkvalitativ helhetsupplevelse med flera dimensioner i en unik lokal.

Hur ser er målgrupp ut?

Våra målgrupper är främst privatpersoner och företag. Men vi har ju även intressestyrda målgrupper som är kopplade till vårt artistutbud.

Vad anser du är Kajskjul 8 största utmaning och möjlighet?

Att boka artister som är rätt i tiden och kan attrahera en stor publik. Detta är både en utmaning och en möjlighet.

Vad händer på Kajskjul 8 i år?

Vi ser verkligen fram emot hösten! I år kan vi presentera ett späckat program med några av landets mest älskade artister och akter. Eller vad sägs om Ola Salo, Per Fritzell och Jan Rippe från Galenskaparna med sin nya krogshow Minnesluckor och Queens där fyra starka kvinnliga röster tolkar ett av tidernas främsta rockband? Efterhand kommer vi också att presentera ytterligare artister. I sommar har vi stängt men nästa år kommer vår sommarbistro öppna igen.

Välkommen till Kajskjul 8 i Göteborg den 30 maj – lunchseminarium för medlemmar