Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hållbarhets- kommunikation som gör skillnad

30 maj kl 11:30 13:00

Lunchseminarium i Göteborg –
träffa Icebug & Narva Communications


Hur lyckas man med engagerande och trovärdig hållbarhetskommunikation? Och hur undviker man greenwashing?

Francesca O’Brien Apelgren, vd Sveriges Marknadsförbund samt
Linda Hallberg projektledare Sveriges Marknadsförbund hälsar välkomna till lunchseminarium med ICEBUG och Narva Communications.  
Under seminariet kommer du att få möjlighet att lyssna på Narva Communications hållbarhetsstrateg Lena Johansson, med lång erfarenhet av hållbarhetsfrågor, samt Sebastian Lundfall på Icebug, copywriter med ansvar för hållbarhetskommunikation. I slutet av seminariet kommer Lena hålla ett panelsamtal tillsammans med Sebastian Lundfall om hur han och ICEBUG har lyckats med sitt hållbarhetsarbete.

Icebug 

Icebug är Göteborgsföretget som bestämt sig för att förändra den globala skoindustrin. Med skrotade tillväxtmål, radikal transparens och ett ägardirektiv som kräver att medarbetarna prioriterar ”planet before profit” utmanar Icebug idén om vad företagande är bra för.  
 
Under lunchseminariet kommer Sebastian Lundfall dela med sig av hur Icebug arbetar praktiskt med exponentiella lösningar och om hur det tar sig uttryck i kommunikation. Hur gick det till när Icebug blev en global röst i klimatfrågan? Vad har det inneburit för det snabbt växande varumärket och vilka insikter – och misstag – har man gjort på vägen? 

Narva Communications

Kommunikation som gör skillnad – så kan man sammanfatta trovärdig hållbarhetskommunikation. Men hur lyckas man med det? Och hur undviker man greenwashing? Under lunchseminariet kommer Narva Communications hållbarhetsstrateg Lena Johansson dela med sig av fem viktiga principer för att lyckas med sin hållbarhetskommunikation, samt några inspirerande exempel från utvalda bolag.
 
Narva Communications är en strategisk kommunikationsbyrå med många olika expertområden. Ett av de allra viktigaste är hållbarhet – ett område Narva har bred och djup kompetens inom, både gällande hållbarhetsstrategier och hållbarhetskommunikation. Denna expertis implementerar de i allt från års- och hållbarhetsredovisningar till strategiutveckling, Public Affairs och kommunikationskampanjer.

Kajskjul 8 är en modern arena i en historisk byggnad.
Kajskjul 8 har bjudit på underhållning, föreställningar och event i över tjugofem år.

Anmälan:

Fritt för medlemmar! Varmt välkommen!

Dag: 30 maj
Tid: kl 11.30 – 13.00. Förtäring och dryck serveras
Plats: Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg
Anmälan: se nedan

Anmäl dig till väntelistan om fullbokat ovan

Vi hör av oss till dig via mejl om du har fått en plats – varmt välkommen!