9 februari 2023

Grattis till vinsten – Tre Kronor Media

Årets Byrå 2023

Kategori: Medie- och kommunikationsbyrå (Nätverksbyråer)


Intervju med Niclas Fröberg, CEO Tre Kronor MediaA Making Science Company


Hej Niclas, först och främst stort grattis till vinsten Årets Byrå! Vad är det bästa med att ha fått den här utmärkelsen?

Stort tack! Ett bevis på att vi har bästa personalen och bästa kunderna.

Vad hade ni för tankar inför tävlingen och era chanser att vinna?

Bara att vara nominerad som en av 3 byråer är stort för oss. Visst har vi vunnit tidigare men det är inget vi tar för givet. Så en nervös kväll och väntan. 

I hård konkurrens bland andra byråer var det till slut ni som hamnade högst på prispallen, på vilket sätt har ni stuckit ut lite extra?

Genom Making Science (nya ägare) så har vi kunnat erbjuda bland annat tjänster som AI, egna system, data och CRM. Detta har hjälpt våra kunder med sin digitala transformering. 

Du är CEO på Tre Kronor Media A Making Science Company, berätta vad din roll innebär och vad som är roligast i ditt uppdrag?

Är övergripande ansvarig för TKM gruppen i Norden. I vardagen arbetar jag med strategi och affärsutveckling för flera av våra kunder. Sitter också med i styrelsen för Di Luca (Zeta). Roligaste är när det går bra för kundens business och vi kunnat bidra ihop med mina kollegor. 

Vilka trender ser du inom er bransch nu? 

One stop, fullservice byrå med kompetenser inom både tech, data, system samt CRM integrerat med media strategier, analyser och medieköp. 

Vilka är era viktigaste marknadsföringskanaler?

Våra partnerskap med t ex Sveriges Marknadsförbund, premium IAB och Årets Byrå såklart. Vi arbetar kontinuerligt med egna event och LinkedIn publiceringar. 

Berätta gärna om något av era spännande samarbeten?

Mycket som är med Google, Quantcast samt Amazon. T ex fredagen 9 mars har vi ett frukostseminarium med Google om GDPR. 

Vilka är era största utmaningar och möjligheter 2023? 

Att fortsatt kunna rekrytera och få till oss unga talanger. Vi växer fort inom de nya kompetens områden vi har tillfört 2022. 

Till sist, hur tänker ni fira denna värdiga vinst?

Vi har idag bjudit in alla kunder, partners samt personal på en AW om någon vecka för att fira samt se våra nya fina lokaler på Regeringsgatan. Det kommer bli kul!


Här är alla vinnare av Årets Byrå 2023

Regi presenterar listan över de byråer som tog hem priset som Årets Byrå 2023 i 18 olika kategorier. Här är alla vinnande byråer.


Sveriges Marknadsförbund är samarbetspartner för Byråpartners.se

Läs mer här