Byråpartners.se

Byråpartners.se ska underlätta för kommunikationsköpare att hitta rätt byråpartner och för byråer att hitta nya kunder

Byråpartners.se ska underlätta för kommunikationsköpare att hitta rätt byråpartner och för byråer att hitta nya kunder. Regi, som bland annat står bakom bransch- och kundstudien Årets Byrå, har utvecklat denna digitala plattform som är kostnadsfri att använda för kommunikationsköpare.

– Valet av kommunikationskonsult är ett affärskritiskt och strategiskt avgörande beslut som ska synas på sista raden. Ambitionen är att Byråpartners.se ska underlätta för kommunikationsköpare och kommunikationskonsulter att mötas. säger Robert Skölfman, vd på Regi.

Målsättningen med plattformen Byråpartners.se är att underlätta för båda parter i denna tidskrävande och viktiga process. Genom att öppna upp för en ökad konkurrens hoppas Regi på att kunna bidra till ökad tillgänglighet av den kreativa och strategiska kompetens som kommunikationsbyråerna besitter.
Byråpartners.se stöds av Sveriges Marknadsförbund, Ses, Swedma och Svensk PR.

– Superbra tjänst! Bra med samlad information att fördjupa sig i. Kommer att underlätta mycket när jag nästa gång letar efter en byrå. säger Caroline Forsshell, CMO, Kivra

Förutom en avancerad sökfunktion innehåller Byråpartners.se även ett komplett kalendarium över alla större händelser i branschen, ett kunskapsforum med intressanta artiklar samt en förteckning över alla vinnare i branschens alla tävlingar och en möjlighet att spara intressanta byråer på en egen lista.

Vill du läsa mer klicka här: Byråpartners.se


Läs tidigare intervju med Robert Skölfman


Ditt företag får även kostnadsfri rådgivning och stöd av vår rådgivare – kontakta Ann Baron

Behöver du rådgivning vid byråval ?
Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom byråval och vid byråupphandling.
Byråval är en tydlig viktig strategisk utmaning och uppgift där många företag/organisationer behöver stöd i sin behovsanalys och sitt urval av potentiella partners. Läs mer här