16 oktober 2023

3 snabba med Tendensdagens moderator Francesca O’Brien Apelgren

Francesca O’Brien Apelgren, Tendensdagens moderator, vd Sveriges Marknadsförbund

Hur känns det så här 3 dagar innan årets upplaga av Tendensdagen?

Det är lite lugnet för stormen. Manuset är färdigskrivet. Vi har haft genomgång med talarna, teknikerna, samarbetspartnerna, besökt lokalen, skissat scenen, packat alla goodiebags samt varit och hämtat mina scenkläder från Rodebjer. Därutöver svarar jag på mejl från medlemmar som har frågor om Tendensdagen. Vet du om att det är helt fullbokat? Fantastiskt kul! Mitt team är grymma och jag är så stolt över dem.

Ja, vilket är temat i år?

Årets tema är demokrati, yttrande- och tryckfrihet. Finns något viktigare? Vi kommer lyfta centrala frågor som berör oss som arbetar inom marknad, kommunikation och media. Jag har modererat Tendensdagen i över 10 år och tycker det är jätteviktigt att prata värderingar samt lyfta frågor högre upp i näringskedjan.

Vad ser du mest framemot?

Att det ska bli torsdag! För då får jag träffa alla medlemmar, talare och samarbetspartners. Gillar pulsen och dynamiken på plats. Kompetensutveckling och nätverkande i sin bästa form. Extra kul att vi kommer att ha Micael Dahlen på scen. Micael har ju nyligen blivit utsedd till världens första professor i lycka, välbefinnande och välfärd. Vi ses 19 oktober på Chinateatern! Varmt välkomna!

Kommer du också till Tendensdagen?
Varmt välkommen att boka! (fullsatt – väntelista finns)
19 oktober på Chinateatern. Fritt för medlemmar!