22 februari 2023

Teknisk Producent till Creo Live

Creo är Sveriges ledande kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi producerar omkring 200 livesända produktioner årligen för flera av Sveriges största företag, myndigheter och organisationer. Med våra avdelningar Digital, Film och Live, tillsammans med ett erfaret rådgivande ben är Creo mycket starka på marknaden och har förmågan att skapa oslagbara filmer, livesändningar och event. Med egen studio, teknik och videoplattform har vi stora friheter och möjligheter att utveckla unika och ofta mycket uppskattade helhetsproduktioner för våra kunder.

Creos Liveteam producerar huvudsakligen webbsända videoproduktioner i olika format, med eller utan fysisk publik på plats. Många produktioner sker i vår studio på Gävlegatan men vi är ofta ute hos våra kunder eller i andra lokaler på stan. Våra produktioner sker mestadels under kontorstid i Stockholm innerstad.

Nu söker vi en Teknisk Producent för fast anställning som kan vara med och driva våra produktioner på Live-avdelningen, främst från ett tekniskt perspektiv.

Till arbetsuppgifterna som Teknisk Producent hör bl.a.

 • Teknisk projekt- och produktionsledning samt produktion av Creos livesändningar och event tillsammans med våra exekutiva producenter, projektledare och kunder.
 • Du är ofta med tidigt i projekten (införsäljning/koncept) och följer dem sedan hela vägen tills produktionen är avklarad.
 • Du är med och bemannar en av rollerna i produktionerna som t.ex. producent, streamingtekniker, TOM, presentationstekniker, bildtekniker, länktekniker, webbproducent, bildproducent, ljudtekniker eller fotograf.
 • Att bistå Creo i övrigt med kompetens, kunskap och att förbättra våra rutiner och verktyg.

Erfarenhet och profil

 • Du är tekniker i grunden och har mångårig erfarenhet av livesändningar och event.
 • Bred förståelse för tekniska lösningar inom eventteknik, webbsändningar, studio och broadcast. Erfarenhet av olika typer av virtuella och hybrid-event. Gärna relevant utbildning inom området.
 • Bra grundförståelse för webblösningar i allmänhet och erfarenhet av att ha jobbat med flertalet olika online videoplattformar och mötesverktyg.
 • Du är van att driva projekt från ax till limpa och ta ett stort ansvar i produktionen.
 • Du är noggrann, proaktiv och strukturerad.
 • Erfarenhet av att jobba i nära kontakt med kunder och beställare. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då vi jobbar med många internationella bolag.
 • Som Teknisk Producent har du ett starkt driv, tycker det är roligt att lösa problem (oftast av teknisk natur) och lämnar ingenting åt slumpen. Du tvekar inte för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Creo har kontor i nyrenoverade, fräscha lokaler på Gävlegatan i Stockholm som vi delar med våra systerbyråer inom vår byråkoncern H&H Group. Här finns också en nybyggd, modern studio där vi producerar många av våra livesända event.

Tillträde snarast. Placering på vårt kontor på Gävlegatan i Stockholm. Arbetet utförs oftast i Stockholm, men ibland även på andra platser i Sverige och utomlands. Fast lön enligt överenskommelse. Creo har kollektivavtal.

Creo är ca 40 anställda och omsätter ca 60 MSEK. Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som i dag består av 15 byråer med omkring 500 medarbetare. Läs mer om oss på www.creo.se.

Läs mer och ansök här