17 juni 2024

Cannes Lions 2024


Som jag har längtat efter den här dagen! Dagen då Cannes Lions 2024 sätter igång. Festivalen kommer att bjuda på inspirerande talare, paneldebatter och workshops som utforskar de senaste trenderna och innovationerna inom marknadsföring och kommunikation säger Francesca O’Brien, vd på Sveriges Marknadsförbund.

Ja, jag älskar att lära nytt, utbyta erfarenheter och nätverka. Det finns så många möjligheter att träffa och lära känna branschkollegor, potentiella samarbetspartners och nya talanger fortsätter Francesca.

Cannes Lions är en spännande mötesplats för de bästa och mest innovativa inom reklam och kommunikation. Under festivalen kommer det hållas tävlingar och utmärkelser för att belöna de mest kreativa och effektiva kampanjerna inom olika kategorier, som film, print, digital, PR och mycket mer. Juryn består av ledande branschexperter som bedömer och väljer vinnarna.
Så vi ska fira och uppmärksamma branschens framgångar och inspirera till framtida kreativa utmaningar säger Francesca.


Cannes Lions är en årlig internationell festival för kreativ kommunikation som äger rum i Cannes, Frankrike. Festivalen samlar branschexperter, marknadsförare, kreativa byråer och annonsörer från hela världen för att fira och belöna det bästa inom reklam, marknadsföring och kommunikation och nu har du som är på plats möjlighet att träffa Sveriges Marknadsförbunds vd Francesca O’Brien.
Du når Francesca på francesca@svemarknad.se och på LinkedIn