1 december 2023

Projektledare för event till Oscars- och Chinateatern

Operativ Projektledare för event till Oscars- och Chinateatern – är du en lagspelare som drivs av att skapa upplevelser utöver det förväntade? Trivs du i en miljö där vi visar omtanke, engagemang, och arbetar efter att inget är omöjligt? Då är du vår nya kollega!

Oscarsteatern AB, ägs av Vicky Nöjesproduktion AB och 2entertain AB 50/50. Vår verksamhet är uthyrning av teaterlokaler och restaurangverksamhet. Vi är ett renodlat arenabolag med målsättning att optimera beläggningen såväl dag som kvällstid. Vi har kul på jobbet, tar hand om våra gäster och varandra, samt skapar en gemensam arbetsmiljö där vi respekterar allas olikheter. Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita.

Vi söker nu en driven och engagerad operativ projektledare som skall ansvara för alla arrangemang utanför vår ordinarie teaterrepertoar på Oscarsteatern och China Teatern.  Vi söker dig som vill vara med och utveckla och genomföra spännande event, konferenser och kundsamarbeten och säkerställa en helhetsupplevelse till alla våra gäster och samarbetspartners. Som projektledare ansvarar du för detaljplanering av våra möten och events och du organiserar, planerar och genomför. Största delen av arbetet består i att operativt delta i event- och foajédriften, personalplanering och ansvara för det praktiska genomförandet av alla arrangemang som du själv är på plats och leder.

Du arbetar aktivt med merförsäljning och bidrar till verksamhetens nyckeltal och goda samarbeten med övriga avdelningar. Arbetsinnehållet kan skilja sig mellan hög- och lågsäsong och du kommer att arbeta som ansvarig i foajé två helger per månad. Tjänsten är heltid med fokus på det operativa arbetet.

Vem är du?

Du är nyfiken, lyhörd, prestigelös och hjälpsam. Du är van att arbeta både självständig och i team. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom konferens, möten och/eller event, alternativt har gått en yrkeshögskola inom projektledning. Det är meriterade om du har arbetat med projektledning av större arrangemang och personalledning. Har du erfarenhet av restaurang och F&B är det en bonus men inget krav.

Du är en engagerad och mycket serviceinriktad med ett stort intresse för service. Du har en stark kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för samarbete samt förståelse för våra kunders behov och drivkrafter i en föränderlig värld.

Är detta du? Som ser fram emot att utveckla och driva nya spännande events och konferenser i en kreativ och dynamisk teatermiljö? Välkommen med din ansökan redan nu. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta;

Ulrica Ågren, Verksamhetsledare för Oscarsteatern och China Teatern, 070 428 30 84

Lina Lundstedt, Försäljningschef för Oscarsteatern och China Teatern, 076 015 11 20

Läs mer och ansök här