22 december 2023

Marknadsförare till Akademiska Hus ansökan via Randstad

Marknadsförare till Akademiska Hus

Vill du vara med och bygga och stärka Akademiska Hus affär och position på marknaden? Nu rekryterar vi till en nyinrättad tjänst som Marknadsförare till vårt marknads-och kommunikationsteam där du kommer att arbeta proaktivt i nära samarbete med våra linjeenheter.

Placeringsort är i Stockholm och du rapporterar till Marknadschef.

Erfarenhet

Senior

Kvalifikationer

Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll – gärna inom fastighetsbranschen.

För tjänsten behöver du:

  •      Universitetsutbildning inom marknadsföring, media och kommunikation.
  •      God kunskap i att producera och publicera material i olika kanaler.

Ansvarsområden

  • Utveckling av marknads- och säljmaterial för uthyrning, för både Akademiska Hus och vårt coworking-koncept AWL. Detta innefattar tex att skapa budskap, texter, bilder och skisser för foldrar, annonser för sociala medier, print och mässmaterial.
  • Skapa och publicera engagerande innehåll för sociala medier och webbplatser.
  • Ansvar för AWL:s Instagram- och Linkedinkonton.
  • Genomföra kundsegmentering och målgruppsanalys.
  • Planera, genomföra och utvärdera marknadsföringskampanjer och aktiviteter.
  • Arbete med SEO, SEM och kartpositionering på Google Maps.

Vi söker dig som är kreativ med förmåga att tänka utanför boxen och skapa innovativa marknadsföringskampanjer för att effektivt nå och engagera våra målgrupper. Du är analytisk och skicklig på att analysera data och dra insikter för att optimera kampanjer och strategier.

Du är en sann lagspelare som kan samarbeta både med kollegor och med kunder.

Vi tror att du har koll på förändringar och nya marknadsföringstrender och är en fena på digital marknadsföring. Du har kunskap om olika digitala plattformar och strategier inklusive SEO och SEM samt erfarenhet av verktyg som Google Analytics.

Du har förmåga att utveckla och implementera strategier baserade på företagets mål och är en driven projektledare med förmåga att hantera flera projekt samtidigt inom givna tidsramar och budgetar.

Vi ser fram emot din ansökan senast 2024-01-08, urval och intervjuer sker löpande, inkom därför gärna med din ansökan så snart som möjligt. För det här uppdraget samarbetar vi med Randstad Marknad och Kommunikation. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Annika Grimelund, annika.grimelund@randstad.se eller Louise Svanholm, louise.svanholm@randstad.se

Utbildning

Kandidatexamen eller motsvarande

Läs mer och ansök här