16 februari 2024

Hammer och Hanborg söker Operativ Projektledare till Succé Kommunikation


Succé Kommunikation är en fullservicebyrå som har varit en stark aktör i branschen sedan 2009. Med kunder som Lantmännen Aspen, Specsavers och Sirona strävar de alltid efter att leverera skarp kommunikation som ger tydliga resultat. Nyligen belönades Succé Kommunikation med guld i Publishingprisets kategori ”Annonser som marknadsför produkter och tjänster”.

Då en medarbetare ska vara föräldraledig söker vi nu en operativ projektledare till ett konsultuppdrag på drygt ett år med start i slutet av april 2024. Succé Kommunikation har sju anställda medarbetare och är ett tight team med stort fokus på goda relationer såväl internt som med kunder och samarbetspartners.

Som operativ projektledare har du en viktig roll och kommer vara spindeln i nätet för byråns kundprojekt både internt och externt. Du jobbar mycket nära byråns två
Art Directors och en copywriter. I rollen rapporterar du till Henrik som är VD och kundansvarig.

succe logotyp grön.jpg

Som operativ projektledare hos Succé Kommunikation kommer du att:

  • Ansvara för att planera och koordinera kundprojekt från start till slut. Det inkluderar att fastställa deadlines, allokera resurser och säkerställa att alla delar av projektet följer tidsplanen och håller rätt kvalitet.
  • Fungera som huvudkontaktperson till kunderna och hantera alla kommunikationsflöden mellan Succé Kommunikation och deras uppdragsgivare.
  • Hantera, bygga och underhålla relationer med externa leverantörer och samarbetspartners som tex tryckerier, filmproduktionsbolag etc.
  • Ansvara för produktionsbudgeten och säkerställa att projektet håller sig inom de ekonomiska ramarna. Det kan inkludera att förhandla om priser med leverantörer och löpande stämma av att alla medarbetare förhåller sig till de budgeterade timmarna för projektet.
  • Arbeta med uppföljning och analys av projektresultat.
  • Utarbeta offerter och arbeta med fakturering.

Om dig, din bakgrund och erfarenhet

För uppdraget krävs minst 3-års erfarenhet av liknande roll (produktions- eller projektledare) på byrå eller inhouseavdelning där du ska ha arbetat med både digital och analog produktion.

Du behöver vara serviceminded och relationsinriktad, ha sinne för struktur samt vara prestigelös, initiativtagande och driven. Med lite skinn på näsan och glimten i ögat kommer du passa väl in i kulturen som präglas av samarbete och omtanke.

Du måste kunna kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Att du har goda kunskaper i Office 365 förutsätter vi.

Du kommer arbeta i Monday, en plattform för arbetsflöde som är kärnan i produktionen både internt och extern. Det är meriterande om du har erfarenhet av Monday sedan tidigare men inte ett krav.

Bra att veta

Detta är ett konsultuppdrag via Hammer & Hanborg by Jurek från slutet på april 2024 och drygt ett år framåt. Byrån har semesterstängt under sommaren v 28-31.

Stor närvaro på kontoret är en nyckelfaktor för att rollen ska fungera optimalt, med en önskan om att ofta vara på plats 5 dagar i veckan.

Succé Kommunikation sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Sök jobbet genom ”jag är intresserad knappen” och bifoga ditt CV. Vänta inte med att ansöka då vi planerar att starta med intervjuer snarast möjligt.  

Med hänvisning till GPDR kan vi inte ta emot ansökningar via e-post.

Läs mer och ansök här