4 juli 2024

Hammer & Hanborg söker Digital marknadsförare till Akademiska Hus

Är du en driven och kreativ digital marknadsförare som brinner för att skapa effektiva kampanjer?


Akademiska Hus söker nu en proaktiv digital marknadsförare med starka projektledaregenskaper till sin marknads- och kommunikationsavdelning. På Akademiska Hus får du chansen att vara med och stärka bolagets position som ledande aktör inom lokaler för utbildning, forskning och företagande på Campus. Du kommer att ingå i ett engagerat och kompetent team som ständigt strävar efter att utvecklas och bidra till Sveriges position som kunskapsnation.

AH Logga.pngRollen som digital marknadsförare hos Akademiska Hus
Som digital marknadsförare hos Akademiska Hus kommer du att ta fram marknads- och säljmaterial för uthyrning av lediga lokaler och Coworking-spaces. Du kommer att utföra målgruppsanalyser, planera, genomföra och utvärdera marknadsföringsaktiviteter. 

Mer specifikt kommer du skapa och publicera engagerande innehåll för sociala medier (Instagram/Facebook/Linkedin) och webben (Optimizely). Du kommer även att jobba med SEO och SEM samt kartpositionering via Google Maps.

Utöver ovan kommer du att vara bollplank för bolagets marknad- och kommunikationsansvariga och hjälpa till med olika kommunikationsinsatser.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring eller kommunikation, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom fastighetssektorn. 

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta operativt. Du behöver ha god erfarenhet av att sätta upp och optimera kampanjer på både Meta och LinkedIn. Det krävs kompetens inom både operativ och strategisk marknadsföring och att du har någorlunda god kunskap i filmredigering och grafisk produktion (PS/ID). 

Det är ett stark plus om du har analytisk förmåga och affärstänk samt erfarenhet av att arbeta med mediebyråer.

Bra att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med önskat startdatum så snart som möjligt. Du är placerad på deras Stockholmkontor i Kräftriket med möjlighet till visst distansarbete.

Sök jobbet genom ”skicka ansökan” knappen och bifoga ditt CV. Vi vill inte att du skickar något personligt brev när du söker jobb via oss på Hammer & Hanborg.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansöknignar via mail.

Har du frågor kring tjänsten eller processen? Tveka inte att höra av dig till: Erik Värendh, erik.varendh@hammerhanborg.com.

Då det är sommar och semestertider sker urval och intervjuer från 12 augusti.

Är du redo att anta utmaningen? 
Välkommen in med din ansökan!

Om Akademiska Hus

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation. Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation. Våra hus finns på orter över hela landet – från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar över 300 000 personer varje dag.

Läs mer och ansök här