22 februari 2023

Customer Success & Strategic Sales Manager till Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänsts marknadsavdelning genomgår nu en transformation och söker en person som ska stärka och utveckla vår försäljnings- och kundserviceorganisation. Drivs du av att arbeta med förändring och utveckling, med fokus på försäljning och långsiktiga kundrelationer? Har du erfarenhet av att utveckla och ansvara för kundserviceprocessen? Ansök idag och var med om att utveckla en av Sveriges viktigaste branscher!

Om rollen
I denna helt nya roll ansvarar du för försäljnings- och kundserviceorganisationen, inklusive personalansvar. Du leder det arbete vi gör inom marknad och försäljning med partners, samt säkerställer att vi har planer för våra största kunder och verkställer på det. Utöver att nå våra intäktsmål strävar vi efter att ha jättenöjda kunder som upplever att vi skapar branschnytta på en hållbar grund.

Du kommer till en energifylld arbetsplats med en varm och omtänksam kultur och kommer arbeta på kontoret placerat i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Äga processen att hantera och utveckla våra största kunder.
  • Implementera sälj- och marknadsplaner mot kunder, telemarketing och partnermarketingaktiviteter med andra branschorganisationer.
  • Säkerställa att organisationen har väl genomtänkt verksamhetsstöd och digitala plattformar som gör arbetet effektivt och värdeskapande.
  • Utveckla vår viktiga kundservicefunktion ytterligare.

Om dig
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av en liknande roll med uttalat kommersiellt fokus. Du har god förståelse för hur marknads-, sälj- och kundserviceprocessen hänger ihop, och du drivs av att arbeta strukturerat, datadrivet, analytiskt och resultatorienterat.

Specifika kunskaper vi efterfrågar:

  • Dokumenterad erfarenhet av att mäta, analysera och utveckla strategisk försäljning och kundnöjdhet
  • Dokumenterad kunskap inom kundservice och utveckling av kundservicetjänster samt självbetjäningsmodeller.
  • Stark kompetens inom marknadsprocessens olika delar, som account based marketing, CRM, marketing automation, contentproduktion, webb, sociala medier och event.

Som person drivs du av att utveckla, effektivisera och hitta nya vägar till mål. Du har en stark kommunikativ förmåga och tror på samarbete. Du brinner för att skapa och driva team. Det är meriterande om du har lett personal och medarbetare i förändring.

Om oss
Svensk Byggtjänst ägs av Sveriges ledande organisationer inom samhällsbyggnad. Vårt syfte är att hjälpa branschen till ett hållbart samhällsbyggande. Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som behövs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar – ett arbete där hållbarhet i dag är helt centralt. Svensk Byggtjänst omsätter drygt 220 MSEK och har cirka 100 anställda.

Låter det intressant?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Vänligen bifoga personligt brev! Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Läs mer och ansök här