5 oktober 2023

Blåsarsymfonikerna söker Digital kommunikatör 50%

Ort Stockholm.

Digital kommunikatör 50%

Vill du jobba med en kreativ och genreöverskridande orkester med fullt blås? Bli en av oss! 

Vi söker en ny kollega som kommer att vara vår expert på sociala medier, webb och grafisk formgivning där bild- och textproduktion samt rörlig bild ingår.

I rollen ingår 

Grafisk formgivning
Du tar fram kommunikationsmaterial enligt vår grafiska manual och profil. Det kan vara annonser till sociala medier, webb- och printannonser och vissa trycksaker. Du är van att arbeta i Adobe Suite och har god erfarenhet av Photoshop, InDesign, Premiere Pro, och Illustrator. 

Sociala medier
Du administrerar och uppdaterar våra sociala medie-konton (främst Facebook och Instagram), samt skapar allt innehåll till dem, vilket innefattar skriva captions och bild/videoredigering. Du analyserar och följer upp kampanjer. 

Webb
Du arbetar redaktionellt och med kvalitetssäkring av vår webbplats, där du utvecklar och underhåller hemsidan, som är skapad i WordPress, samt uppföljande statistik. 

Foto/rörlig bild
Du fotar och skapar enkla filmer som du anpassar för våra sociala mediekanaler. 

Kvalifikationer och egenskaper 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kommunikatör och vi tror att du har en högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation och media eller motsvarande kompetens från arbetslivet. Du har lätt för att uttrycka dig i skrift och skapar målgruppsanpassat innehåll för sociala medier, annonser, nyhetsbrev och webbplats.   

Du har dokumenterad erfarenhet inom grafisk design, webb, fotografi och rörlig bild och har lätt för att skriva för olika målgrupper. Du arbetar strukturerat och planerar ditt arbete väl och du har lätt för att samarbeta med andra kollegor. Du kommer att rapportera till vår kommunikationschef, men samarbeta med flera av oss i verksamheten. 

Vi tror också att du har ett stort intresse för konst och kultur och om du har erfarenhet av att jobba inom kulturområdet är det ett stort plus. 

 Vi ser fram emot din ansökan! 

Din arbetsplats: Vi finns i nyrenoverade lokaler i Sicklas kulturkvarter, Järnvägsgatan 17. 

Tillträde: Så snart som möjligt.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 12 månader med möjlighet till förlängning.  

Sysselsättningsgrad: 50 % 

Skicka in din ansökan med personligt brev, cv och gärna portfolio, senast torsdag 12 oktober till vår kommunikationschef elenor.wolgers@blasarsymfonikerna.se 

Läs mer om oss på www.blasarsymfonikerna.se 

Läs mer och ansök här: