7 november 2022

Nu lanseras certifieringskurser inom marknadsföring för dig

Francesca O’Brien Apelgren, vd Sveriges Marknadsförbund

Nu lanserar Sveriges Marknadsförbund tillsammans med Erik Modig på Marketing Levels en ny uppsättning av certifieringskurser inom marknadsföring. Målet är att skapa en komplett uppsättning av certifieringar för alla inom ämnet marknadsföring.

”I dagens samhälle räcker det inte med högskolepoäng eller att vara diplomerad utan det måste gå att mäta sin kompetensnivå. Det ska du kunna göra på alla nivåer via Sveriges Marknadsförbunds certifierade utbildningar. Tillsammans med Erik Modig så vill vi sätta en ny standard inom marknadskompetens.” 
Francesca O’Brien Apelgren, VD Sveriges Marknadsförbund


I detta initiala skede kommer kursen Market Growth Leadership Certification att introduceras. Målet med Leadership Certification är att chefer eller de med chefsambitioner kan fylla på med kunskap. Framförallt mallar och övningar för att skapa intern struktur och inspirera och leda internt. 

Kursledare: Erik Modig Marketing Levels och Handelshögskolan i Stockholm

Certifieringskurs: Market Growth Leadership Certification


”Intern struktur när det kommer till strategier och planer är avgörande i en allt mer föränderlig omvärld. I denna kurs kombinerar vi modern growth marketing med klassiska tillväxtplaner. En perfekt mix av agilt tankesätt med planer och strategier en ledning känner igen.”
Erik Modig, kursledare