Juridisk rådgivning varumärke

Christer Löfgren jurist på IP-byrån Bergenstråhle & Partners

Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom juridik.

Frågor om varumärke, design, patent och IP-strategi

Ställ din fråga till jurist Christer Löfgren

Skicka din fråga till:  info@svemarknad.se

Ange namn och företag samt dina kontaktuppgifter.
Ditt företag måste vara medlem i Sveriges Marknadsförbund.

Om vår expert

Christer Löfgren är jurist på IP-byrån Bergenstråhle & Partners och arbetar med kunder när det gäller IP-strategi, registreringsskydd av varumärken, design/formgivning och patent samt marknadsföringsrätt och tvister.

I 28 år har Christer Löfgren följt, granskat, förklarat och kommenterat rättsutvecklingen inom immaterial- och marknadsrätten i Sverige och EU, men också närliggande processrätt, och vad den innebär för rättighetshavare och ombud. Christer var även redaktör i ca 15 år från starten av Bonnier Ledarskaps handbok om varumärken. Han har sedan starten 1995 t.o.m. 2020 som föredragande och sekreterare i juryn för SIGNUMPRISET granskat varumärkesarbetet, marknadsmässigt och juridiskt, hos alla nominerade. Det blev även en kort sejour som chefredaktör på Trender & Tendenser.

Om Bergenstråhle & Partners

Bergenstråhle & Partners är föregångare inom området immaterialrätt sedan starten 1934. Vi utger oss inte för att vara experter på affärsutveckling och innovation, det är våra kunder vassare på. Men vi vet hur man identifierar och aktiverar de värden som skapas genom våra kunders innovationskraft; innovationsdriven tillväxt.

Bergenstråhle är en fullservicebyrå som hjälper våra kunder med rådgivning, att identifiera och skapa immateriella tillgångar, hantera immaterialrättsportföljer och kommersialisera tillgångar och rättigheter. Framförallt är vi pionjärer när det gäller att tillföra affärsvärde genom strategier och processer som möjliggör Return-On-Innovation®.