Filmproduktion – rörlig bild

Mats Karsvall kreativ chef på Creo

Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom filmproduktion – rörlig bild.

Har du frågor om filmproduktion, spridning av film eller allmänt om hur du ska arbeta med film som ett kommunikationsverktyg i din interna och externa kommunikation? Dvs frågor med fokus på hur filmmediet kan användas på ett värdeskapande sätt i kommunikationsarbetet.

Ställ din fråga till info@svemarknad.se

 

Om vår expert
Mats Karsvall är kreativ chef på Creo.
Mats har arbetat med rörliga medier i över 20 år och har lång erfarenhet av kommunikation och varumärkesbyggande – från strategi och koncept till produktion. Han har arbetat med kampanjer för varumärken som Storytel, Izettle, Kaluha och Ericsson men också producerat och regisserat drama som tävlat i internationella sammanhang. Mats har också undervisat samt hållit en hel del föredrag.

Om Creo
Creo är en byrå för rörliga medier. Från insikt och strategi till konceptutveckling och produktion. Creo är specialiserade på film, rörlig grafik, direktsändningar och distributionslösningar online.
Creo Media Group ingår i Halvarssongruppen (H&H Group) tillsammans med byråer som Jung relations, Springtime-Intellecta, Involve, Hallvarsson Halvarsson, Bystedt, Comprend, Consilio, Tomorrow, identx, savvy och Berntzon Bylund.