Media och kommunikation

Jonas Vahlne är Head of Strategy & Transformation på mediebyrån Scream.

Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom media och kommunikation.

Har du frågor om inom medieval och planering av kommunikationsinsatser? Ställ din fråga till Jonas Vahlne.
Jonas är Sveriges Marknadsförbunds expert inom medieval, strategi och transformation.

Ställ din fråga till info@svemarknad.se

Ange namn och företag samt dina kontaktuppgifter.
Ditt företag måste vara medlem i Sveriges Marknadsförbund.


Om vår expert
Jonas Vahlne är rådgivare inom strategi, media/kommunikation och transformation på mediebyrån Scream. Jonas har lång erfarenhet av att arbeta med frågor gällande medieval, kommunikationsstrategi, datadriven marknadsföring och uppföljning av marknadsföringsinsatser för både svenska och internationella företag. Han hjälper i dagsläget några av Sveriges största annonsörer med allt från datastrategi och medieval till martech och innovation.
Jonas hjälper även en rad företag med transformation, bl.a. i form av nya arbetssätt kopplade till marknadsföring och kommunikation. Här är flexibilitet och möjlighet att snabbt agera på den data som marknadsföringsaktiviteterna genererar centralt.
Jonas är även en flitigt anlitad föreläsare och utbildar både kunder och företag i ämnen som strategi, medieval och transformation.

Om Scream:
Scream är Sveriges ledande oberoende mediebyrå, med 3 kontor i Sverige och totalt 130 anställda. Scream arbetar med både svenska och internationella uppdrag och har representation i alla nordiska länder.
Scream har stort fokus på innovation, kreativitet och ett datadrivet insiktsarbete och erbjuder, tillsammans med systerbolag, en rad olika tjänster – från digital produktion till performance marketing. Som oberoende byrå har Scream unik möjlighet att anpassa erbjudandet med utgångspunkt i lokala kundbehov och skräddarsyr lösningar för respektive uppdrag.
Scream är en av Sveriges mest prisbelönta mediebyråer (kreativitet & effekt) och utsågs 2020 till Årets Byrå av REGI och till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great Place To Work).