Media och kommunikation

Ebba Tärbe är Director of Client Services på mediebyrån Scream.

Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom media och kommunikation.

Har du frågor om inom medieval och planering av kommunikationsinsatser? Ställ din fråga till Ebba Tärbe.
Ebba är Sveriges Marknadsförbunds expert inom medieval, strategi och transformation.

Ställ din fråga till info@svemarknad.se

Ange namn och företag samt dina kontaktuppgifter.
Ditt företag måste vara medlem i Sveriges Marknadsförbund.


Om vår expert
Ebba Tärbe är rådgivare inom strategi, media/kommunikation och transformation. Hon arbetar på mediebyrån Scream. Ebba har lång erfarenhet av att arbeta med frågor gällande medieval, kommunikationsstrategi, datadriven marknadsföring och uppföljning av marknadsföringsinsatser för både svenska och internationella företag.
Ebba har bakgrund från medie- och reklambyråbranschen och har även arbetat på marknadssidan.

Om Scream:
Scream är Sveriges ledande oberoende mediebyrå, med 3 kontor i Sverige och totalt 130 anställda. Scream arbetar med både svenska och internationella uppdrag och har representation i alla nordiska länder.
Scream har stort fokus på innovation, kreativitet och ett datadrivet insiktsarbete och erbjuder, tillsammans med systerbolag, en rad olika tjänster – från digital produktion till performance marketing. Som oberoende byrå har Scream unik möjlighet att anpassa erbjudandet med utgångspunkt i lokala kundbehov och skräddarsyr lösningar för respektive uppdrag.
Scream är en av Sveriges mest prisbelönta mediebyråer (kreativitet & effekt) och utsågs 2020 till Årets Byrå av REGI och till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great Place To Work).