26 augusti 2015

Thoralf vann biljett till Tendensdagen

thoralfStort grattis säger vi till Thoralf Lindström, content marketing-specialist i Stockholm, som vinner en biljett till Tendensdagen 2015!
Thoralf var nämligen den som med alla rätt och 5444 poäng var bäst på Tendensdagens quiz där det gällde att para ihop kända citat med rätt person.
Hur känns det att ha vunnit? 
– Det känns väldigt kul och omtumlande. Jag bara älskar frågesporter och kände att detta är en tävling som jag verkligen ville vinna.
Berätta om dig!
– Jag är utbildad journalist, och arbetar som specialist inom content marketing där jag hjälper företag att få fram sina budskap i print, digitalt och rörlig bild. Senaste uppdraget var Gymgrossisten.com som har en hängiven och kunnig kundkrets. Jag finns i Stockholm.
Vad ser du mest fram emot under Tendensdagen? 
– Jag ser fram emot presentationen om spelifiering/gamification. Just för att jag inte är någon spelnörd, för då kan jag få insyn i en helt ny värld. Sedan ser jag fram emot Vigor Sörmans presentation, hans Splay är ett riktigt intressant företag.
 

Vinnarna

Alla vinnare i Tendensdagens quiz, i samarbete med Millionmind och Dagens Media. Vinnarna har kontaktas via den e-post som uppgetts.
1 pris, biljett till Tendensdagen
Thoralf Lindström
2-5 pris, kurs hos Marknadsföreningen i Stockholm
Tor Liljekvist
Andreas Johansson
Patrik Skogsfors
Lasse Karlsson
 
Vill du också gå på Tendensdagen? Läs mer här!