27 februari 2018

Filmintervju med Tommy Lundberg om nominerade boken Motivationskoden

En av de böcker som nominerats till Årets Marknadsföringsbok 2017, var ”Motivationskoden – Om modernt ledarskap och varför vi borde gå från Mangement till Humanagement” av Tommy Lundberg.

Tommy Lundberg har skrivit boken Motivationskoden om modernt ledarskap.
Tommy Lundberg har skrivit boken Motivationskoden om modernt ledarskap.

Boken tar oss på en resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och författarens egna erfarenheter och tankar om ledarskap. Med analyser av vår samtid och insikter om mänskligt beteende förklaras varför ledarskap handlar mer om kemi än ekonomi, om varför människor vill spela roll snarare än en roll och varför piskor och morötter inte fungerar. Och mycket mer!
Författaren, Tommy Lundberg, har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Tommy har tidigare skrivit ”Ledarskap på Sandlådenivå” (nominerad till Årets Ledarbok 2005) och ”Ledarskap på Apstadiet” (nominerad till Årets HR-bok 2010) tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren samt ”Det är inte magi, det är energi” och ”Skulle du vilja jobba med dig?”.
Sveriges Marknadsförbunds vd, Francesca O’Brien Apelgren har intervjuat Tommy Lundberg om tankarna bakom boken och målsättningen med den.