Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Growth Hacking – testa, förbättra och få tillväxt

Sophie Hedestad, marknadschef på Netigate

31 aug kl 09:00 09:45

De allra flesta företag och organisationer har tillväxtmål. För att nå sina tillväxtmål kan man inte jobba på exakt samma sätt som man alltid jobbat.
Det krävs en ny taktik, ny kompetens, ny budgetfördelning och ett nytt tankesätt.


Den 31:e augusti kl. 09.00-09.45 kommer Sophie Hedestad, marknadschef på Netigate, att inspirera dig till att tänka nytt och förhoppningsvis utmana ditt nuvarande arbetssätt. Att hitta mätbarhet och snabbhet i sin marknadsföring är något många företag och organisationer kämpat med. Att förstå vilka kanaler som verkligen fungerar har också varit en utmaning. 

I detta seminarium kommer Sophie ge exempel på hur andra företag lyckats få tillväxt genom att testa nya sätt att marknadsföra sig själv. Hon kommer att prata om vilken taktik och strategi som är gynnsam, vilken kompetens du behöver i ditt team, hur du kan tänka när du fördelar din budget samt hur ditt tankesätt och mindset avgör din framgång. 

Om talaren: 

Sophie Hedestad jobbar idag som Chief Marketing Officer på SaaS-företaget Netigate. Hon har en gedigen erfarenhet av att jobba inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och kommunikation i IT-branschen. Sophie jobbar i en global miljö med ett internationellt nätverk och har de senaste trenderna från Silicon Valley och andra tech-miljöer runtom i världen.  

Sophie har arbetat med digitalt förändringsarbete i näringslivet sedan 2011. 2016 förutspådde hon Donald Trumps valvinst genom att analysera stora mängder data på sociala medier, även 2020 tippade Sophie att Joe Biden skulle vinna valet med hjälp av data från opinionsmätningar och sociala medier. 

Läs intervju med Sophie Hedestad här

Varmt välkommen!

Anmälan

1. Anmäl dig nedan.
2. En timme innan webbinariet får du länken för att kunna delta.

Dag: 31 augusti
Tid: kl 09.00 – 09.45
Plats: Online via Teams
Anmälan: se nedan

Noshow debiteras
Avbokning sker senast 2 vardagar innan eventet till annika@svemarknad.se
Platsen kan överlåtas till annan person – namnjustering sker till annika@svemarknad.se
Vid utebliven närvaro utgår avgift på 395 kr ex moms.

Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet.