Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukost med CEVT – Göteborg

fredag, 28 april, 2017kl08:30 - 10:00

”Developing a brand for a different tomorrow”

Hur bygger man ett varumärke från grunden i ett bolag med startup-kultur, där företaget ändrar inriktning varje kvartal och tar in hundratals nya människor varje månad? Lägg till Kinesiska ägare och ett radikalt annorlunda synsätt på marknadsföring, företagande och människor, så har du CEVT’s utmaning. Från 0 till 2000 människor på 3 år – och från okänt till väletablerat B2B-varumärke på bara 2 år. www.cevt.se

CEVTs kommunikationschef Stefan Lundin och varumärkesbyrån Brandworks Creative Director Viktor Ehrenberg berättar på MIG-dagens frukostseminarium hur snabbrörliga bolag kräver att man arbetar med varumärke och kommunikation på ett helt nytt sätt. Varumärkesstrategin blir en levande organism som förändras över tid. Och istället för att försöka tänka ut allt från början, vilket innebär att man arbetar på saker där förutsättningarna är förändrade när man är klar, så arbetar man utifrån en varumärkeshypotes, och lägger arbetet där det finns störst behov i närtid.

Talare:

Stefan Lundin, Director of Corporate PR & Communications på CEVT, har sedan tidigt 2015 byggt upp en kommunikationsavdelning och varumärket CEVT från grunden. Stefan har en bakgrund som bland annat kommunikationsansvarig på SKF där han arbetade mycket med den kinesiska marknaden. Dessförinnan var han ett antal år i byråbranschen, bland annat på Framfab under IT-boomen, en erfarenhet han säger är ovärderlig för att kunna hitta smarta lösningar i explosionsartade tillväxtföretag.

Viktor Ehrenberg, Grundare och Creative Director på varumärkesbyrån Brandwork, har specialiserat sig på strategiskt varumärkes- och kommunikationsarbete för snabbrörliga, ofta internationella, företag och organisationer. Bland Brandworks andra kunder finns alltifrån små startups till franska Gemalto med verksamhet i 49 länder. På sistone har Brandwork bl.a. arbetat med konceptutveckling för smarta events, lansering av kontaktlösa betalningar i USA, varumärket Varberg och ett projekt för socialt hållbart företagande i Rinkeby.

CEVT är den kinesiska bilkoncernen Geely’s svenska utvecklingsbolag med huvudkontor i Göteborg och levererar fordonstekniska lösningar och hela bilmodeller till Volvo Cars, Geely Auto och Geely’s nya bilmärke Lynk & Co.

Detaljer

Datum:
fredag, 28 april, 2017
Tid:
08:30 - 10:00
Evenemang Kategori:
View Evenemang Website

Arrangör

Plats