Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tänk framgångsrikt – med hypnos. Gävleborg

fredag, 28 april, 2017kl07:15 - 09:00

Du har mål. Du vill saker med ditt liv. Bara en sak står i vägen – dina tankar. Hur kan du tänka mer framgångsrikt för att nå dina mål? Hypnotisören och motivationsexperten Erik Olkiewicz vet.

Många föreläsare kan tala om tankens makt och möjligheter, men Erik kan illustrera det live på scenen. Efter studier i London och Las Vegas är Erik en av få personer i världen som kan underhålla med hypnos. Inom loppet av några minuter ger deltagarna i hans hypnosshow efter för hans röst och hypnotiseras till att säga och göra nästan vad som helst. Samtidigt lär han dig användbara verktyg så att du kan fortsätta vara fokuserad, motiverad och inspirerad.

Erik har bokats av flera av Sveriges största företag. Om du upplevt hans ovanliga föreläsning vet du att den är oförglömlig och galet rolig.

Du kan vara lugn, hypnos är bra för hjärnan och det är frivilligt att delta på scen. Du har valet att se Eriks hypnosshow – eller själv bli showens stjärna.

Varmt välkomna!

TID & PLATS:
Fredagen den 28 april, kl 07.15 – 09.00, Clarion Hotel Winn

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

Detaljer

Datum:
fredag, 28 april, 2017
Tid:
07:15 - 09:00
Evenemang Kategori:
View Evenemang Website

Arrangör

Plats