3 februari 2016

Därför ska du med oss till Amsterdam!

Genom att följa med oss till Amsterdam i vår får man tillträde till ett antal högintressanta företag och organisationer. Vi vågar utlova en unik inblick i vad som sker bakom kulisserna i Europas hetaste stad för allt inom marknadsföring, startupföretag, ny teknologi och kreativitet & nytänkande.
Reklamombudsman Elisabeth Trotzig har valt att följa med på vår medlemsresa till Amsterdam. Vi passar på att ta del av hennes tankar och förväntningar.
Elisabeth TrotzigVarför kommer du att åka på medlemsresan till Amsterdam?
–För mig är det ett perfekt sätt att kombinera semester med energigivande input. Vill fylla på med ny inspiration och vidga mina vyer. Inte bara är Amsterdam en häftig stad som sjuder av kreativitet som alltid är spännande att besöka det är ett unikt tillfälle få göra studiebesök hos företag som ligger i framkant.
Hur ser dina förväntningar ut?
–Jag hoppas att få nya insikter, idéer och kunskaper och inte minst få tillfälle att utbyta erfarenheter med alla medresenärer.
Har du varit på någon medlemsresa tidigare?
–Jag var med på medlemsresan till Washington. Det var så spännande och många givande möten och studiebesök som gav värdefullt perspektiv för det dagliga jobbet och inte minst otroligt roligt med många nya vänner som jag fortfarande utbyter tankar och idéer med.
Läs mer om Medlemsresan här