Rådgivning:

Filmproduktion

Filmproduktion,
film som kommunikationsverktyg

Har du frågor om filmproduktion, spridning av film eller allmänt om hur du ska arbeta med film som ett kommunikationsverktyg i din interna och externa kommunikation?

Som medlem i Sveriges Marknadsförbund kan du kostnadsfritt ställa en fråga till vår expert på området.

3 Ehsan Populate
Ehsan Nasari är vår rådgivare inom filmmediet.

Ehsan Nasari är rådgivare med fokus på hur filmmediet kan användas på ett värdeskapande sätt i kommunikationsarbetet. Han har under de senaste 12 åren hjälpt internationella företag, offentliga-ideella- och politiska organisationer med såväl strategiska frågeställningar som mer praktiska råd kring hur film kan bli en del i deras interna och externa kommunikation på ett sätt som ger effekt. Ehsan var tidigt med att sätta filmmediet i ett kommunikativt sammanhang och har varit delaktig i forskningsprojekt inom området. Han är en flitig anlitad föreläsare inom området och har sedan 2014 ett samarbete med hjärnforskaren Åke Pålshammar där de bland annat håller gemensamma seminarier om begränsningar och möjligheter med filmmediet utifrån vår perception, minne och uppmärksamhetssystem.

Om Populate

Populate är en kommunikationsbyrå inom film som erbjuder strategiskt stöd, kreativa tjänster, filmproduktion och spridningstjänster inom film och rörliga medier. www.populate.se

Ställ din fråga om filmproduktion här

  • Section

 

Fieldset

     

    Verifikation