10 maj 2019

Varmt välkommen! Ny kollega hos Sveriges Marknadsförbund

Bugge, du är efterlängtad…så kul att du ska jobba med oss på Sveriges Marknadsförbund.

 
Varför har du valt att arbeta för våra medlemmar?
Genuint tack. Det är mycket roligt och en förmån att få allt förtroende som följer med uppdraget. Jag har tidigare representerat annonsörer, som är en av kuggarna i ett stort marknadsföringsmaskineri. Att utvidga det nu med att vara ett smörjmedel för alla discipliner, är ett utmanande steg. Allra helst i en tid när arbetet med marknadskommunikation och samarbete mellan alla tänkbara gränser är extremt viktigt. Med min bakgrund och erfarenhet, kan jag bli en värdefull lots.
Vad tycker du är roligast i ditt uppdrag som konsult?
Kontakten med alla människor. Att kunna bidra med hjälp och kunskap. Och också chansen att få träffa skickliga marknadsförare. Att ständigt lära mig från andra är en fantastisk skola att få gå.
Har du redan börjat arbeta med Tendensdagen och Sveriges 100 års jubileum?
Absolut. Med en rivstart. Och tillsammans med medlemmar och sponsorer, ser jag fram  emot att det blir fantastiska milstolpar i historieböckerna. Platserna brukar gå åt fort, så varmt rekommenderar jag dem som ska gå att vara snabba när biljetterna släpps. Och på olika sätt finns det även chans att vara delaktig med samarbeten och exponera smakprov från sin produktportfölj. Det är bara att höra av sig hit till kontoret, så pratar vi ihop oss om det.
 
2 BUGGE
Bugge Woldner