31 mars 2022

Spendrups söker Produktchef till marknadsavdelningen!

Arbetsuppgifter:

I tjänsten som produktchef ansvarar du för att långsiktigt vårda och utveckla varumärkena, utveckla våra erbjudanden, kommunikation och marknadsaktiviteter. Du ansvarar för varumärkenas kommunikationsstrategi och utveckling av kommunikation, förpackningsdesign och varumärkesaktiveringar. I ditt ansvar ligger i att upprätta årliga varumärkesplaner, medieplaner och lanseringsplaner både för etablerade och nya koncept i syfte att addera värde till vår affär. I rollen ansvarar du också för byråkontakt för reklam, design och media men har också ansvar för andra partners inom research och sponsring. Du ansvarar för en tät och god samverkan med den kommersiella organisationen genom planering och uppföljning av lanseringar och marknadsaktiviteter. En viktig del i rollen är arbeta nära teamet för produktutveckling öl och utvecklingsbryggeriet för utveckling av nya brygder mot marknadens behov.

Kravprofil och personliga egenskaper

  • högskoleutbildning inom marknadsföring eller ekonomi
  • 3-5 års erfarenhet av arbete som produktchef/brand manager inom snabbrörliga aktiveringsintensiva varumärken
  • erfarenhet och kunskap om marknadsföring genom digitala medier
  • erfarenheter av restaurangkanalen och Systembolaget är meriterande
  • du har ett gediget intresse av mat och dryck

Som person är du självgående och har god affärsmässig förståelse. Du har ett genuint intresse för kund- och konsumentförståelse och gillar att arbeta med strategiska frågor i kombination med operativt arbete och praktisk handling. Du har lätt att ta ett helhetsperspektiv och har förmågan att planera och prioritera eget arbete och driva projekt framåt. För att lyckas i rollen krävs det även att du är nyfiken, modig och har en stark inre motor. Du kommer med nya idéer och har drivkraften att värdera, utveckla och implementera dem. Som person är du lyhörd och prestigelös och har en god förmåga att kunna bedöma dina egna verk. Du är duktig på att ta initiativ och hitta lösningar lagspelare. Du får energi av ett bra lagarbete och är duktig på att bygga relationer, kommunicera och samverka med andra.

Tjänsten innebär inget personalansvar.

Sista ansökningsdag: 8 april 2022, intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan
Tillträdesdag: Så snart som möjligt
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/dagtid
Placeringsort: Stockholm, vi sitter just nu i Vårby men flyttar till S:t Eriksgatan 119 sommaren 2022
För mer information om tjänsten: Marcus Thollin, Marknadschef Eget öl/cider, +46704197768
För mer information om rekryteringsprocessen:
Elvira Egarp, HR-specialist rekrytering, elvira.egarp@spendrups.se

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstester?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Läs mer och ansök här