13 april 2021

Learning Lead till ICA Gruppen

Älskar du som oss lärande och skulle tycka det vore häftigt att tillsammans med hela ICA möjliggöra vår strategi – att bli ett ständigt lärande företag? Då har du nu chansen att bli en del av vårt grymma och innovativa lärande team.

Tillsammans gör vi förflyttningen med fokus på growth mindset och egna drivkrafter för lärande. Där vi i vår vardag, testar och lär nytt samt delar lärande med andra. Nu vill vi komplettera vårt centrala spjutspetsteam som, i tätt samarbete med kollegor i verksamheten, möjliggör för ICA att vara ett ständigt lärande företag. Känner du igen dig? Ta chansen och bli en del av den resa vi har påbörjat.

Det här är ditt blivande jobb
Genom inspiration, goda exempel och kommunikation påverkar och coachar du chefer och medarbetare att skapa och utveckla en lärandekultur där man driver sitt eget lärande, delar lärande med andra och utvecklar ett lärande mindset.

Då vårt uppdrag är att supportera hela koncernen så träffar du ämnesexperter i alla våra bolag med fokus att hjälpa dem driva lärande och utveckling inom sina ämnen. I nära samarbete agerar du som en katalysator inom lärande med fokus på verksamhetens affärsbehov och strategiska kompetensplanering. Tillsammans identifierar och utvecklar vi lösningar för lärande utifrån behov samt verksamhetens och medarbetarnas förutsättningar och preferenser för lärande i vardagen. Du skapar nätverk och har ett helhetsperspektiv kring vad som kan skalas upp och återanvändas inom hela ICA Gruppen.

I detta arbete kommer du arbeta agilt och innovativt kring nya lärandelösningar för att få en större träffsäkerhet kopplat till verksamhetens behov och affärsmål. Du har ett tydligt fokus att möjliggöra för verksamheten att ”äga” och driva lärandet samt att skapa lärandelösningar med hög effekt.

Du tar naturligt stöd av data och analys för att kunna mäta effekt och agera strategisk partner inom lärområdet men också för att utveckla det organisatoriska lärandet för hela ICA Gruppen.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva förändringsprojekt och att omvandla idéer till faktiska lösningar/koncept, kopplade till beteendeförändring. Du har erfarenhet av att realisera strategiska kompetensbehov till taktiska läroplaner och moderna lärandelösningar. Du är stark på att bygga nätverk och att skapa engagemang runt lärande. Det här vill vi veta mer om i din ansökan.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2021. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av Manager Learning Lead och rekryterande chef Malin Wretman, malin.wretman@ica.se
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Erika Lantz Paulsen, erika.lantz.paulsen@ica.se

Placeringsort
Solna
Anställningsform
Tillsvidareanställning


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Länk till platsannonsen hos ICA