Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Skapa innehåll med Generativ AI

tisdag, 1 oktober, 2024 kl 08:30 12:30

Praktisk guide för marknadsförare och kommunikatörer


Beskrivning:

Skapa innehåll med Generativ AI

Denna kurs är skräddarsydd för kommunikatörer som vill förstå och använda generativ AI på ett effektivt sätt i sitt arbete. Kursen täcker de grundläggande principerna för generativ AI, inklusive dess potential och begränsningar. Kursen ger konkreta exempel på hur tekniken kan integreras i kommunikation – kreativt och för att effektivisera. Deltagarna kommer att lära sig om olika typer av generativa modeller, hur man kan använda dessa verktyg för innehållsskapande, samt bästa praxis inom området. Kursen är en blandning av teoretiska genomgångar och praktiska övningar för att ge en omfattande förståelse av generativ AI i en kommunikationskontext.

Vi går igenom:

  • Förståelse för Generativ AI-teknik:
    De tekniska aspekterna av generativ AI, inklusive neurala nätverk och algoritmer
  • Generativ AI i praktiken:
    Exempel på hur generativ AI används för innehållsskapande, från text och bild till mer komplexa applikationer som video och musik.
  • Skapa och Använda Prompts för Generativ AI:
    Hur utformar man effektiva prompts för att styra generativ AI? En viktig färdighet för att skapa målinriktat och relevant innehåll. Denna del inkluderar praktiska övningar där deltagarna får möjlighet att utforma och testa sina egna prompts.

Om kursledaren:

Felicia Kittelsen arbetar till vardags som content strateg och producent på Salgado Kommunikation och hon är en uppskattad föreläsare på bland annat Affärskompetens och Berghs school of communication. Hon har bakgrund inom psykologi och konst – som hjälper henne se samband mellan identitetsskapande och kulturen på sociala kanaler.

Läs omdömen från tidigare kursdeltagare

Kursdatum 1 oktober 2024

Anmälan: gör du nedan
Pris: 5.200 kr + moms för medlem (9.800 kr icke medlem)
Kursen sker live online och du kommer att få en länk till Zoom

Dag: 1 oktober 2024
Tid: 08.30-12.30
Plats: Online. Zoom-länk skickas
Anmälan: se nedan

Anmälan är bindande.
Sveriges Marknadsförbunds integritetspolicy.