Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lunchseminarium Göteborg 26 sep

torsdag, 26 september, 2024 kl 11:30 13:00

JCDecaux – En mediemarknad i förändring

Lunchevent med JCDecaux på Jacy’z

Välkommen till lunchföreläsning med Anna-Cecilia Jonsson från JCDecauxs marknadsavdelning.
Lunchföreläsningen blir i en härlig miljö på Jacy’z där vi serveras en god mingellunch.

Anna-Cecilia Jonsson från JCDecauxs marknadsavdelning


Utomhusreklamens roll i dagens mediamix samt kreativa riktlinjer

Den svenska mediemarknaden har under det senaste decenniet genomgått enorma förändringar. Nya digitala aktörer har tagit marknadsandelar och tidigare dominerande medieföretag har sett sin affär krympa brutalt i en allt hårdnande konkurrens om annonsörernas investeringar i reklam.
Utomhusreklam, världens äldsta form av reklam har aldrig varit hetare. Varför då? Vilken roll spelar utomhusreklamen i dagens mediemix? Och hur fungerar utomhusreklam i synergi med andra mediekanaler?


Vad ska man tänka på när man utformar den optimala utomhusaffischen?

När man planerar en utomhuskampanj är det viktigt att förstå mediets möjligheter och utmaningar. Genom att optimera den kreativa utformningen och skapa ett bra samspel med andra medier ökar förutsättningarna att uppnå ett lyckat resultat.

Välkommen att ta del av informativa tips och råd!

Anna-Cecilia Jonsson från JCDecauxs marknadsavdelning berättar mer och delar med sig av tips och råd.

Jean Claude Decaux grundade JCDecaux år 1964 i Lyon i sydöstra Frankrike. Idag har JCDecaux reklamplatserna i de största städerna i över 80 länder världen över.

Varmt välkomna till lunchevent med JCDecaux på Jacy’z!


JACY’Z erbjuder mängder av spännande upplevelser. Föreställ dig sittande på den 28:e våningen med vyn över staden, i vår Miami-inspirerade pool club Pachanga, där du kan njuta av en iskall coco margarita, lobster rolls och ta ett dopp i poolen. Hos Archies, vår All American Classics restaurang som du vill komma tillbaka till igen och igen, serverar vi dagligen kioskvältare i ett ”more is better”-manér. Om dina smaklökar vill ta en avstickare till det öst-asiatiska köket tycker vi att du ska ta hissen upp till Gogogaga, vår skybar & restaurang, där du hittar krispiga smårätter tillsammans med handgjorda cocktails och där inredningen ger dig LA-vibbar. För att inte tala om hotellet-i-hotellet, JQ med sin speakeasy bar, där inredningen är en blandning av vågade färger, mörka och drömmiga detaljer med fluffiga sängar kombinerat med böljande textilier och naturliga material som kompletterar byggnadens karakteristiska och livliga fasad. Sa någon lunch? Häng med till Gaby’s Canteen & Deli, den självklara platsen för mysiga luncher och planetens bästa charkuterier. JACY’Z är inspirerande, livligt och lekfullt – en plats som ingen annan…

VÄLKOMMEN TILL JACY’Z, en helt ny typ av city-resort signerad ESS GROUP, som förknippas med destinationer som The Steam Hotel, Saltsjöbaden i Ystad och Ellery Beach House för att nämna några. Samtliga destinationer förekommer frekvent i tidskrifter och magasin runtom i världen. JACY’Z inredning är inspirerad av glamouren från 60-talets Las Vegas där alla detaljer går i en luftig, sofistikerad färgskala som balanseras av spännande textilier och extra fluffiga kuddar. Den varma träinredningen möter elegant marmor, ofta i geometriska mönster som verkligen tar för sig – alltsammans toppat med modern fotokonst. Du hittar JACY’Z, Sveriges första city resort, i en 100 m hög skyskrapa som sticker ut och samtidigt smälter in i Göteborgs skyline. Bakom den kaxiga glasfasaden är det fullt fokus på upplevelsen och här döljer sig en uppsjö av restauranger, barer och aktiviteter. Ett besök hos JACY’Z ger dig samma känsla som när du lämnar en storstad – du hann inte med allt, så du måste helt enkelt komma tillbaka.

ENJOY THE SHOW AT JACYZHOTEL.COM


Anmälan:

Fritt för medlemmar! Varmt välkommen!

Dag: 26 september
Tid: kl 11.30 – 13.00 – förtäring serveras
Plats: Jacy’z, Drakegatan 10, Göteborg
Anmälan: se nedan