Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukostklubben & Mässa TEMA: ENTREPRENÖRSKAP & MARKNADSFÖRING – Halland

onsdag, 24 maj, 2017kl06:45 - 09:00

TEMA: ENTREPRENÖRSKAP & MARKNADSFÖRING.

Robert Wells karriär är fylld av bakslag, energi och kreativitet. Men framför allt beslutet att tro på sina idéer och aldrig, aldrig ge uppAtt sätta hjärta före ”branding” det är det som leder till framgång både för rockband och för företag enligt Wells. Lyssna till hans klokskap och underbara musik. Robert Wells enastående musikalitet, kreativitet och uthållighet har fört honom till oanade höjder inom musikvärlden. Hans musikaliska prestationer  med inslag av den Boogie, Jazz och den klassiska musikens vingslag har gjort honom omåttligt populär. Men det har inte alltid varit så. Till första konserten av Rhapsody in Rock kom knappt 80 betalande personer. Sedan dess har nästan 2 miljoner sett Rhapsody in Rock / Robert Wells.

Robert belönades med Kungamedalj 2012 för sina insatser om musikalisk entreprenör. I dag kommer han berätta sin framgångssaga. Att tro på sig själv och våga lita på de runt omkring dig. Mitt liv som komphund – blod, svett & tårar.

Välkomna till Frukostklubben ”Before Work” Hallands största affärsnätverk med 900 medlemmar!

OBS!  Fri prova-på-gång om du inte besökt oss tidigare. Ej privatpersoner och max 2 personer per företag. Anmälan krävs & begränsat antal platser. Har du besökt oss eller varit medlem tidigare kan du inte gå som gäst utan behöver bli medlem.

PROGRAM HALMSTAD ARENA

06.45 Frukost, nätverkande & mässa
07.15 Canita & Joakim hälsar välkomna
07.20 Intervjuer med medlemmar/partners
07.30 Huvudföreläsare Robert Wells
08.25 Utlottning (du måste vara på plats för att vinna)
08.30-09.00 Mässa & tipspromenad i Piazzan
(priser hämtas inom två veckor eller på Frukostklubben gången efter)

Detaljer

Datum:
onsdag, 24 maj, 2017
Tid:
06:45 - 09:00
Evenemang Kategorier:
,
View Evenemang Website

Arrangör

Plats