10 oktober 2022

Account Manager till CFI Group

CFI Group söker nu en driven och affärsorienterad Account Manager. Du brinner för att utveckla affärer tillsammans med våra kunder och trivs att arbeta i en bred och operativ roll. Här får du möjlighet att arbeta i en snabbfotad miljö med häftiga frågeställningar och kunder i olika branscher och storlekar. Hos CFI Group blir du en viktig nyckelspelare med frihet under ansvar och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds flexibla arbetstider och en fin företagskultur samt fina förmåner.

Ett härligt gäng väntar på dig – varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Account Manager / Projektledare hos CFI Group har du en bred och mångfacetterad roll med många intressanta kontaktytor. Dels internt där du arbetar i olika team, beroende på uppdrag, dels externt som point of contact för kund och uppdragsgivare. Du driver dina kundprojekt från ”ax till limpa” och arbetar med att:

o operativt leda projekt och viss arbetsledning i teamen internt
o analysera och tolka resultat
o kommunicera med kunder och underleverantörer
o förmedla slutsatser och rekommendationer av analyser till kund
o vara delaktig vid införsäljning av nya uppdrag till såväl befintliga som nya kunder.

Projektens storlek varierar i omfattning med allt från kortare projekt på några månader till de som löper på tillsvidare och på årlig basis. Din uppdragsgivare är ofta ledningsgruppsmedlemmar och/eller beslutsfattare såväl nationellt som internationellt.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna tjänst vill vi att du har minst två års erfarenhet av området analys och projektledning där du är trygg i att driva stora komplexa kundprojekt med många kontaktytor. Du har troligtvis en civilekonom- eller civilingenjörsexamen och har du erfarenhet av försäljning B2B är detta meriterande. Vidare har du en god digital mognad och du arbetar obehindrat i Officepaketet och gärna i system så som R och/eller andra statistiksystem. Då CFI Group arbetar i en internationell miljö med klienter och medarbetare från andra delar av världen är det av stor vikt att du behärskar, utöver svenska, även engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper uppskattas.

Personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering. Vi ser att du är en utpräglad lagspelare med ett flexibelt och personligt förhållningssätt till dina kollegor, dina kunder och andra du kommer att samverka med. Samtidigt är du trygg och stabil och vågar ta för dig, ta ansvar och delegera där så behövs. Du har ett proaktivt och kommunikativt förhållningssätt, arbetar målinriktat och strukturerat och gillar att utveckla kunder och affärer.

CFI Group värderar kvalitet högre än mycket annat, varför det krävs att du är mycket strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du behöver också gilla statistik, siffror och analys av data samt förstå orsak-verkan samband. Du är van att arbeta mot deadlines och att hantera flera olika projekt samtidigt. Du har mycket god förmåga att på ett tydligt och inspirerande sätt tala inför andra (digitalt eller IRL) och där förmedla resultaten och värdet av analyserna samt kan skapa rekommendationer för hur klienten bör agera utifrån dessa. Har du erfarenhet av att jobba agilt är detta meriterande.

Om verksamheten

CFI Group sitter i nyrenoverade lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.
Här får du möjlighet att tillhöra ett internationellt konsultbolag med flera team av kompetenta kollegor. Dina arbetsuppgifter är varierande och för rätt person erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter där du får lära känna ett stort antal olika branscher och kunna påverka dessa i deras nästa strategiska steg.

Läs mer och ansök här