Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchföreläsning i Göteborg träffa Kappahl & NIVEA

Sandra Roos, hållbarhetschef Kappahl
Karin Lund, marknadschef Kappahl

26 apr kl 11:30 13:00

Seminarium med Kappahl och NIVEA på Elite Hotels.


Francesca O’Brien Apelgren, vd Sveriges Marknadsförbund samt Linda Hallberg projektledare Sveriges Marknadsförbund hälsar välkomna till lunchföreläsning med Kappahl och NIVEA. Vi får träffa Karin Lund marknadschef Kappahl, Sandra Roos hållbarhetschef Kappahl och Elin Pudelski brand manager NIVEA.

Kappahl

Elin Pudelski, brand manager Nivea

Kappahl bedriver ett ambitiöst hållbarhetsarbete och har satsat hårt på hållbart mode. I bolagets hållbarhetsmål går det att läsa att vid år 2025 ska 100 procent av materialen som används vara mer hållbara.
Kappahls hållbarhetsarbete kallas Responsible Fashion – mode med ansvar – och omfattar hela verksamheten. Målet är att allt de gör ska göras på ett hållbart sätt.

Ett hållbart mode innebär en enorm omställning för hela modeindustrin, som kommer att kräva uppdaterade affärsmodeller och förändrade vägar till framgång. Kappahl kommer att nå målen genom en genomarbetad hållbarhetsstrategi som är förankrad i hela verksamheten och som alla medarbetare bidrar till. Hållbarhetsstrategi grundar sig dels på lång erfarenhet och djupgående kunskap om mode och dess påverkan på människor och miljö, dels på aktuell forskning, som läran om de planetära gränserna och FN:s Agenda 2030.

Vi får lyssna till Karin Lundh, global marketing manager Kappahl som har lång erfarenhet av ledarskap i modebranschen samt hållbarhetschef Sandra Roos som tidigare bl a arbetat på forskningsinstitutet RISE där hon har jobbat som expert på hållbarhetsfrågor inom textilindustrin.

Beiersdorf NIVEA

Ett klassiskt varumärke som har röstats fram som ett av det mest betrodda hudvårdsmärket bland konsumenter i 12 europeiska länder.

År 1911 lanserades NIVEA sin ikoniska blåa burk – NIVEA Creme. Idag är NIVEA ett av världens främsta hudvårdsvarumärke. Produkter finns tillgängliga överallt, från den australiska bushens mest avlägsna hörn till de högsta topparna i Klippiga bergen.

Vi får lyssna till Elin Pudelski, Brand Manager på NIVEA Sverige som berättar mer om varumärket från dåtid till nutid och om hur de arbetar med varumärket idag.

Alla deltagare kommer att få en gåva från Nivea.


Samarbetspartners:


Anmälan:

Fritt för medlemmar! Varmt välkommen!

Dag: 26 april
Tid: kl 11.30 – 13.00. Förtäring och dryck serveras
Plats: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36, Göteborg
Anmälan: se nedan

Noshow debiteras
Avbokning sker senast 2 vardagar innan eventet men platsen kan alltid överlåtas till annan person – namnjustering sker till annika@svemarknad.se
Vid utebliven närvaro utgår avgift på 395 kr ex moms. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet.