Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Conversational marketing

31 maj kl 08:30 12:00

Hur kan automatiserade konversationer minska kostnader och öka intäkter (email sms marketing)


Sälj mer och stressa mindre med Conversational marketing! Låt automatiserade konversationer guida dina kunder genom hela köpprocessen – från att svara på frågor till att avsluta köpet. Upptäck hur du kan effektivisera försäljningen och öka försäljningsresultaten på ett smartare sätt med Conversational marketing.

Den här utbildningen är perfekt för dig som är marketing automation-specialist, marknadschef, digital marknadsförare eller social media manager, oavsett tidigare erfarenhet inom conversational marketing.

Vilka delar innehåller utbildningen?

 • Introduktion till Conversational Marketing
  Vi går igenom grunderna för conversational marketing, inklusive vad det är, varför det är viktigt och hur det skiljer sig från andra marknadsföringsmetoder.

 • Förstå kundresan
  Vi går igenom hur conversational marketing passar in i den övriga kundresan. Hur det kan användas för att aktivera besökare i olika delar av din marknadsföringstratt.

 • Skapa en strategi för conversational marketing
  Vi går igenom de viktigaste momenten för att skapa en framgångsrik strategi för conversational marketing, inklusive målsättning, målgrupp och val av kanal.

 • Skapa innehåll för conversational marketing
  Vi går igenom hur man skapar innehåll för conversational marketing som till exempel, manus för chatbotar, workflows för chatbotar och broadcast-mallar.

 • Implementera Conversational Marketing-verktyg
  Vi utforskar vilka verktyg som finns tillgängliga och vilka för- respektive nackdelar de har. Slutligen går vi igenom vilka verktyg som passar olika scenarion.

 • Best Practices för Conversational Marketing
  Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på när man jobbar med conversational marketing, som till exempel: unika upplevelser för kund , aktivering av målgrupper och optimering av verktyg.

Heldagsutbildningen innehåller bästa praxis för Conversational Marketing, inklusive skapandet av unika upplevelser för kunder, aktivering av målgrupper och optimering av verktyg. Efter utbildningen har du som deltagare en god förståelse för vad chatbotar kan göra, hur de passar in i kundresan och hur man planerar och implementerar en chatbot med befintlig teknologi.

Om kursledaren:

Oscar Peña Flores är digital marknadsföringsstrateg på Salgado med spetskompetens inom conversational marketing och AI-chatbotar. Han har hållit kurser på bland annat Google Digitalakademin och har flerårig erfarenhet av digital marknadsföring. 

Kursdatum 31 maj 2023

Anmälan: gör du nedan
Pris: 4.900:- + moms för medlem (9.800 kr icke medlem)
Kursen sker live online och du kommer att få en länk till Teams eller Zoom

Dag: 31 maj 2023
Tid: 08.30 -12.00
Plats: Online. Länk skickas
Anmälan: se nedan

Anmälan är bindande.
Sveriges Marknadsförbunds integritetspolicy.