Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

AI-drivna chatbotar: Från teori till praktik

Oscar Peña Flores

14 sep kl 08:30 12:00

Inspireras av innovativa lösningar! Vill du få reda på hur en AI-driven chatbot kan optimera din försäljning och erbjuda en enastående användarupplevelse för dina kunder? Genom att implementera en chatbot kan du erbjuda blixtsnabba svar och hjälp dygnet runt, helt automatiserat med hjälp av avancerad AI-teknik. Det är inte så svårt som man kan tro!

Den här utbildningen riktar sig till dig som är exempelvis marketing automation-specialist, marknadschef, digital marknadsförare eller social media manager. Halvdagsutbildnignen ger dig heltäckande kunskap om vad en chatbot är och hur de fungerar.

Utbildningens innehåll:

 • Introduktion till AI-drivna chatbotar
  Vi går igenom vad chatbotar är, hur de fungerar och var de gör nytta. Vi förklarar vad som är en AI-driven chatbot och inte.

 • En kort tidslinje över chatbotar
  Vi utforskar hur chatbotar har utvecklats över tid. Från de första chatbotarna som Eliza till dagens GPT 4. Vi går igenom några av de viktigaste teknologiska genombrotten för chatbotarnas framfart och några exempel på chatbotar som har stått ut under denna tid.

 • Natural Language Understanding (NLU) chatbotar
  Vi går igenom vad NLU är och hur det används i chatbotar. Vi går igenom dess styrkor och svagheter samt exempel på både lyckade och misslyckade case.

 • Large Language Models (LLM) och chatbotar
  Vi går igenom vad LLM är och hur det används i chatbotar. Vi går igenom dess styrkor och svagheter samt exempel på både lyckade och misslyckade case.

 • Skillnader mellan LLM och NLU-baserade chatbotar
  Vi gör en jämförelse mellan LLM och NLU-baserade chatbotar och går igenom vad de är bra och dåliga på samt var de passar in i verkliga scenarion.

 • Best Practices för chatbotar
  Vi går igenom några best practices för moderna chatbotar, bland annat vad man ska tänka på när man bygger dialoger, använder data från andra plattformar och hur de passar in i en kundresa.

 • Hur NLU och LLM kan jobba tillsammans för att skapa magi
  Vi går igenom hur NLU och LLM kan användas tillsammans för att skapa en fulländad chatbot-upplevelse. Vi går även igenom vilka system man kan använda för att använda båda teknologier på bästa sätt, och slutligen spanar vi in i framtiden och diskuterar hur dessa teknologier tillsammans kan ge värde.

Efter utbildningen får du med dig kunskap om vilka typer av chatbotar som finns tillgängliga idag och vad som krävs för att arbeta med dessa. Du har förståelse för hur du identifierar vilka system som finns idag och vad som kan komma att bli möjligt i framtiden och hur du förbereder dig inför detta.

Om kursledaren:

Oscar Peña Flores är digital marknadsföringsstrateg på Salgado med spetskompetens inom conversational marketing och AI-chatbotar. Han har hållit kurser på bland annat Google Digitalakademin och har flerårig erfarenhet av digital marknadsföring. 

Kursdatum 14 september 2023

Anmälan: gör du nedan
Pris: 4.900:- + moms för medlem (9.800 kr icke medlem)
Kursen sker live online och du kommer att få en länk till Teams eller Zoom

Dag: 14 september 2023
Tid: 8.30-12.00
Plats: Online. Länk skickas
Anmälan: se nedan

Anmälan är bindande.
Sveriges Marknadsförbunds integritetspolicy.