Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchseminarium Göteborg 14 mars

torsdag, 14 mars, 2024 kl 11:30 13:00


Om att bygga starka varumärken samt
kampanj med AI-genererade avatarer och ”gamifierad kommunikation”.


Träffa Blåkläder, Borås gymnasieskolor och Brainforest

Peter Algebäck Brainforest, Lisa Höglund Brainforest,
Annette Perjans Almåsgymnasiet, Kalle Larsson Blåkläder


Blå Kläder:
Kalle Larsson, Global Marketing Manager, AB Blåkläder.
Följ med på Blåkläders resa från sitt ursprung i Svenljunga till att bli en global aktör. Kalle berättar om vikten av att bygga ett starkt varumärke. Hur Blåkläder framgångsrikt har integrerat digitala plattformar och innovativa marknadsstrategier för att bana ny väg i branschen. Kalle kommer att prata om nyckelfaktorerna bakom framgångssagan. Välkomna på en föreläsning om hur Blåkläder har skapat en stark och dynamisk närvaro på den globala arenan.


Borås gymnasieskolor:
Annette Perjans, marknadsansvarig Almåsgymnasiet.
Annette berättar om kampanjen ”Level Up” som med hjälp av AI-genererade avatarer och gamifierad kommunikation matchar elev med rätt utbildning. Lösningen har tagits fram för Borås stad och riktar sig till åttonde- och niondeklassare i regionen. Kampanjen har nästan helt och hållet utvecklats av AI. Annette kommer att berätta om fördelar och utmaningar med att använda AI, och hur kampanjen inspirerat eleverna att utforska och välja olika gymnasieprogram på ett sätt som inte tidigare gjorts.

Brainforest:
Lisa Höglund, VD och Peter Algebäck, affärsutvecklare & varumärkesstrateg, Brainforest.
Brainforest är en affärsdriven kommunikationsbyrå som i många år arbetat med Blåkläder och Borås stad. Lisa Höglund, VD och Peter Algebäck, affärsutvecklare & varumärkesstrateg är med på scenen.
Lisa säger, ”Vår förståelse för vår kunds affär och utmaningar är avgörande för värdet vi skapar. Därför anstränger vi oss för att förstå på djupet, innan vi riktar hela vår kompetens och engagemang mot att göra våra kunder till vinnare.”
Brainforest arbetar med kommunikation och digital teknik med målet att skapa upplevelser som berör, bygger varumärken, utvecklar affärer och oss själva. Och vi ser till att ha så roligt som möjligt på vägen – tillsammans med våra kunder.

Fritt för medlemmar! Varmt välkommen!

Vi träffas på Kajskjul 8


Anmälan:

Dag: 14 mars
Tid: kl 11.30 – 13.00. Lunch och dryck serveras
Plats: Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg
Anmälan: se nedan. Fritt för medlemmar!

Noshow debiteras
Avbokning sker senast 2 vardagar innan eventet men platsen kan alltid överlåtas till annan person – namnjustering sker till annika@svemarknad.se
Vid utebliven närvaro utgår avgift på 395 kr ex moms. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet.