Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Förstå din data och nyttja den rätt mot ökad försäljning

Mattis Engstedt

23 nov kl 09:00 16:00

Tolka datan från Google Analytics 4 så att du kan ta din marknadsföring till nästa nivå och öka försäljningen.

Genom att använda Google Analytics 4 för att analysera data längs kundresan och identifiera relevanta nyckeltal, kan du få värdefulla insikter i dina kunders beteende. Vi hjälper dig att förstå och tolka datan från Google Analytics 4 så att du kan ta din marknadsföring till nästa nivå och öka försäljningen.

Den här utbildningen riktar sig till dig som är marknadschef, försäljningschef eller VD som vill få en bättre förståelse för hur rätt data och rätt användning av Google Analytics 4 kan ge djupare insikter och bidra till ökad försäljning. Med ett datadrivet arbetssätt kan du bättre utvärdera dina KPI:er och optimera din marknadsföringtratt för att uppnå dina affärsmål mer effektivt.

Vi går igenom:

  • Kundresan: få värdefulla insikter från en visualiserad kundresa med Google Analytics 4.
  • Att arbeta datadrivet med hjälp av Google Analytics 4.
  • Utvärdera och analysera dina KPIer genom Google Analytics 4.
  • Optimera din marknadsföringstratt baserat på data från Google Analytics 4.

Efter utbildningen kommer du att ha de kunskaper och verktyg som krävs för att dra nytta av din data och öka din försäljning inom digital marknadsföring med hjälp av Google Analytics 4.

Du kommer att ha en djupare förståelse för varför data är viktigt och hur du kan använda Google Analytics 4 på bästa sätt för att öka intäkterna. Med dina nya kunskaper och insikter kommer du att kunna ta din marknadsföring till nästa nivå och uppnå ännu större framgång.

Om kursledaren:

Mattis Engstedt jobbar till vardags som senior kampanjspecialist och digital strateg på Salgado Kommunikation. Han har flerårig erfarenhet av digital marknadsföring och digital analys med spetskompetens inom programmatisk annonsering och spårning. Han är en erfaren utbildare och har hållit kurser på bland annat Medieinstitutet och Berghs school of communication. 

Kursdatum 23 november 2023

Anmälan: gör du nedan
Pris: 7.500 kr + moms för medlem (14.900 kr icke medlem)
Kursen sker live online och du kommer att få en länk till Zoom

Dag: 23 november 2023
Tid: 09.00-16.00
Plats: Online. Länk skickas
Anmälan: se nedan

Anmälan är bindande.
Sveriges Marknadsförbunds integritetspolicy.