9 juli 2021

Vinge söker Social Media & Employer Branding Manager

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella.

Social Media & Employer Branding Manager.

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.

Om tjänsten

Vi är inne i en spännande varumärkesresa och behöver nu förstärka vårt team med en Social Media & Employer Branding manager. Ditt huvudsakliga ansvar blir att driva Vinges strategiska arbete inom Employer Branding och att ansvara för våra sociala kanaler, som är viktiga verktyg för att nå våra marknadsföringsmål.

Marknads- och kommunikationsavdelningen har som mål att ta marknadsföring av affärsjuridik till nya nivåer. Utöver dig består teamet av en skribent, en webbadministratör, en strategic content manager, en varumärkesansvarig och en marknads- och kommunikationschef. Vi är ett tight team, och lika självklart som vi delar med oss av vår kunskap engagerar vi oss i nya projekt för att utveckla Vinges tjänster såväl som oss själva och våra kollegor. I din roll kommer du även att arbeta tätt ihop med vår HR-avdelning.

Något som vi uppskattar på vår arbetsplats är den prestigefria kultur som råder. Den bygger på ett genuint engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Det är vad vi kallar för Vinge-andan.

Du som söker:

 • vill driva ett varumärke framåt och är bekväm i att både utforma strategier och implementera dem, mäta och följa upp resultat
 • är en kreativ stilist med hög produktionstakt och ett gott grafiskt öga
 • tar initiativ till nya projekt och får med dig andra på tåget
 • är en social person med en diplomatisk ådra
 • arbetar strukturerat, målinriktat och gärna i projektform, där du kontinuerligt följer upp aktiviteter, tidplaner och budget – både i det interna teamet och externt med leverantörer
 • håller dig självklart ajour med utvecklingen inom employer branding och sociala medier

Vi tror att du har:

 • minst 3 års eftergymnasial utbildning
 • minst 3-5 års relevant erfarenhet av employer branding och sociala medier
 • erfarenhet av att jobba i projektform
 • vana av att hantera publiceringsverktyg
 • baskunskaper i bildhantering

Sök tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med LeadCompetence. Vi ser fram emot din ansökan. Senaste ansökningsdag är den 31 juli men vi behandlar ansökningar löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt person.
Ansökan sker: https://leadcompetence.se/jobb/26-social-media-employer-branding-manager-vinge/

Kontaktperson hos LeadCompetence:
Katrine Konar, 070 742 00 39, katrine.konar@leadcompetence.se

Kontaktperson hos Vinge:
Kristian Sjöholm, 070 429 33 53, kristian.sjoholm@vinge.se 

Om Vinge
Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.