17 juni 2014

"Vi går en spännande höst till mötes"

Lars Nylén
SMF-webben gör ett nedslag hos den lokala föreningen i Sundsvall:

Hej Lars Nylén, ordförande i Marknadsföreningen i Sundsvallsregionen. Hur jobbar ni i Sundsvall?

– Marknadsföreningen i Sundsvallsregionen är en förening som växer och är idag Sundsvalls största nätverk. Vårt lunchmöte som infinner sig första fredagen i månaden har blivit den självklara mötesplatsen för näringslivet. Från att vi har haft historiskt ca 50-60 besökare så har vi idag mellan 120-160 st deltagare på våra möten.
– Det som symboliserar vår förening är att vi alltid kan bjuda på intressanta ämnen och föreläsare som berör vår vardag inom Sundsvallsregionen.

Vad har ni på gång just nu?

– Innan vi går på semester så har vi vår årliga golftävling där vi skall kora 2014 års mästare. Denna tävling utspelar sig på en minigolfbana – alla kan delta!  Under tävlingen bjuder vi på dryck och snacks. Avslutar kvällen i vår vackra stenstad. Tävlingen har alltid lapp på luckan!

Hur ser planerna för hösten ut?

– Vi kommer att släppa vår nya webbsajt för våra besökare och medlemmar. Programkommittén planerar fyra intressanta lunchmöten och några kvällsaktiviteter. Vår årsfest planeras också för fullt. På den korar vi Sundsvallsregionens bästa marknadsförare inom kategorierna årets TV, radio, print och digitalt. Vi går en spännande höst till mötes!

Besök Marknadsföreningen i Sundsvalls webbplats