1 oktober 2015

Välkommen till SMF, Cathrin Olausson!

CathrinI förra månaden kunde vi presentera Cathrin Olausson som ny samarbetspartner på uppdrag. Vi är mycket glada att nu kunna välkomna Cathrin som Försäljningsansvarig hos SMF!
Vi ville förstås veta lite mer om vår senaste kollega, så vi passade på att ställa Cathrin några frågor:
Vad har du för bakgrund?
–Jag är civilekonom i grunden och har lång erfarenhet som marknadschef, marknadsdirektör och VD inom framförallt förlagsvärlden. Just nu arbetar jag också som marknads- och kommunikationschef på en start-up som heter Prepaird. Vi utvecklar en matchningsmotor som ska koppla ihop rätt kompetens med rätt uppdrag.
Vad visste du om Sveriges Marknadsförbund innan?
–Under min tid som VD på Appelberg Magasin Förlag var Sveriges Marknadsförbund och de lokala marknadsföreningarna min uppdragsgivare. Vi producerade KOMET – ett magasin om marknadsföring och kommunikation som förbundet och föreningarna köpte till medlemmarna. Jag har sedan den tiden fortsatt att ha kontakt med flertalet medlemmar. Ska bli så roligt att återigen möta alla engagerade marknadschefer ute i landet.
Vad ser du mest fram emot?
–Jag vill vara med och bidra till att marknadsfrågorna i företaget hamnar högt upp på ledningsnivå. Tycker också det är roligt att få träffa många företag i olika branscher.
Vad tror du blir dina största utmaningar?
–Största utmaningen blir att få till det personliga mötet när alla marknadsförare har fullt upp med sin vardag. Men vi på förbundet kan bidra till att alla får möjlighet att öka sin kompens inom området marknadsföring.