16 maj 2022

Undersöknings-konsult till Evimetrix

Evimetrix är ett undersökningsföretag som arbetar med kund-, varumärkes- och medarbetarundersökningar både för enskilda företag/organisationer och för grupper av företag/organisationer

I rollen kommer du bland annat
att arbeta med:

Vi söker nu efter en person som vill arbeta på Evimetrix som statistiker. Evimetrix är ett undersökningsföretag som arbetar med kund-, varumärkes- och medarbetarundersökningar både för enskilda företag/organisationer och för grupper av företag/organisationer. Syftet med undersökningarna är ofta att öka nöjdheten och lojaliteten bland uppdragsgivarnas kunder. Evimetrix har en särskild expertkunskap inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, men gör även undersökningar inom andra sektorer, exempelvis kollektiva branschundersökningar bland allmänheten, beslutsfattare eller specifika målgrupper.

  • Excel och statistikprogram
  • Göra rapporter och presentationer i PowerPoint
  • Genomföra och driva projekt vid undersökningar
  • Datainsamling, skicka enkäter, sammanställa information samt analysera den

Tjänsten är en direktrekrytering med start 15 augusti och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via Evimetrix. Det kommer att vara flexibla arbetstider i samråd med närmsta chef samt frihet under ansvar. Arbetsplatsen är belägen på Östermalm i Stockholm.

Detta söker vi

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom statistik, företags-/nationalekonomi, beteendevetenskap eller liknande. Vidare ska du ha ett intresse av att analysera siffror. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter i cirka 1–2 år eller har ett intresse av försäljning. Du skriver och talar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska. Som person är du driven, noggrann och analytisk. Du har även en god förmåga att uttrycka skriftligt och trivs med ett analytiskt arbete. Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Nyckelord: ekonomi, statistik, heltid, företagsekonomi
Har du frågor om tjänsten?

Emilia Johansson eller någon annan i Team Sthlm White Collar svarar gärna på dina frågor och funderingar.

johansson.emilia@studentconsulting.com