24 januari 2022

Tre Kronor Media söker Social Media Specialist

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019.

Om jobbet

Rollen:

Nu söker vi en driven och analytisk specialist till vårt Social Media Team på Tre Kronor Media. Vårt team växer och vi vill nu hitta en kollega som likt oss, brinner för sociala medier, siffror och effekt. Du kommer att jobba nära kund och samarbeta med mediestrateger, digitala mediespecialister och analytiker här på Tre Kronor för att alltid säkerställa att vi skapar de bästa och mest innovativa lösningarna, så viktigt att du är en lagspelare.

Arbetsområden:

Specialisten är ansvarig för att planera, sätta upp, optimera och följa upp köp i sociala medier som skapar resultat för kunden. Du är en del utav kundteamen och bidrar till planeringen. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar.

Din profil:

Som specialist ska du ha förståelse för kundens affär, marknad och varumärke. Detta för att du ska kunna se utmaningar och möjligheter och sedan utveckla samt driva kunder framåt i sina affärer. Du ska genom kunskap och erfarenhet kunna ta emot en brief och utmana kunden för att säkra att den är i linje med kundens övergripande mål.

Vi förväntar oss också att du ska ha kunskap kring samtliga Sociala discipliner för att hitta synergier och bidra med ett helhetstänk vid strategiarbete och/eller pitch.

  • Minst 2 års erfarenhet av annonsering på Sociala medier
  • Van att optimera, analysera, rapportera och hantera kampanjer i annonsverktyg
  • Förmågan att utforma social media strategier efter kunds affärsmål och kundresor
  • Tidigare erfarenhet från e-handelskunder eller Influencer marketing är starkt meriterande
  • Stort plus om du har erfarenhet av andra discipliner som display eller SEM samt verktyg/plattformar som Google Tag Manager eller Google Analytics

Mediebranschen är i ständig förändring och för att Tre Kronor Media hela tiden ska ligga i framkant så är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation som kräver flexibilitet och stundtals ett högt tempo. I utbyte erbjuds du en roll på Sveriges bästa mediebyrå där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Tjänsten är placerad i Stockholm och heltid.

För mer information om tjänsten, kontakta Head of Social Media Teresia Romanov +46 76 18 544 35.

teresia.romanov@trekronormedia.se


LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN HÄR