24 januari 2022

Tre Kronor Media söker SEM specialist

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019.

Om jobbet

Nu söker vi en driven SEM Specialist med erfarenhet inom Google Ads som kan hjälpa Tre Kronor Media att hantera kunder operativt och rapportera till projektledare och kund.

Arbetsområden:

För våra kunder är söket en viktig kanal och du kommer ha en vital roll vid hantering av deras sökkampanjer samt bidra till att skapa strategier och rekommendationer som stärker övriga marknadsaktiviteter. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar.

Din profil:

Denna roll kräver en bra förståelse samt praktisk erfarenhet av sökmotorer och betalda söket för att effektivt driva det taktiska utförandet av denna tjänst. Du är ansvarig för att planera, genomföra, analysera och optimera betalda sökstrategier på rätt tid och med högsta kvalitet. Viktigt i arbetet är även ett nära samarbete med övriga medarbetare i respektive kundteam och säkerställa att innehållet i kampanjer fångas upp i söket. Vi söker dig som gillar teknik och digitala plattformar, är analytisk, nyfiken och proaktiv. Du är prestigelös och brinner för att skapa resultat för våra kunder genom att integrera teknik, data och arbetsprocesser.

  • Minst 1 års erfarenhet av annonsering inom Google Ads
  • Fullt självgående och kunnig inom SEM (Google/Bing)
  • Grundläggande kunskaper inom Google Analytics
  • Tidigare erfarenhet från att arbeta med e-handelskunder är meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom Datastudio är meriterande
  • Stort plus om du har programmeringskunskaper eller erfarenhet av webbanalys samt behärskar verktyg/plattformar som Google Tag Manager.

Mediebranschen är i ständig förändring och för att Tre Kronor Media hela tiden ska ligga i framkant så är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation som kräver flexibilitet och stundtals ett högt tempo. I utbyte erbjuds du en roll där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Tjänsten är placerad i Stockholm och heltid.

För mer information om tjänsten, kontakta Head of Performance, Jessica Larholm på +46 760 00 30 82.


jessica.larholm@trekronormedia.se

LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN HÄR