24 juni 2020

Strategisk Marknadsföring

Kurstips till

Marknadschefer, försäljningschefer, marknadsassistenter och försäljare som vill utvecklas för att bli duktigare i sina roller och få förståelse för marknadsplanens betydelse.

Egenföretagare som behöver kunskaper i strategisk marknadsföring.

Övriga som vill skaffa sig kunskaper om marknadsföring och försäljning på strategisk nivå.

Studera på distans. Börja när du vill och få personlig handledning när du behöver.

Distanskursen lär dig utveckla företagets marknadsföring. Analysera omgivningen och skapa en strategi. En distanskurs i marknadsföring som ger dig kunskap om hur en marknadsplan på strategisk nivå bereds, utformas och genomförs. Härvid analyseras branschers lönsamhet, företags konkurrens-position, produkters och affärsområdens marknads- och konkurrensförmåga samt hur kundmarknaden värderar och uppfattar företags konkurrensförmåga. Kursen har en praktisk inriktning och innehåller olika sorters analysverktyg som hjälper dig att formulera ditt företags marknadsföringsstrategier. Den är helt på distans utan fysiska träffar och du läser i egen takt.

Studieomfattning
Motsvarar ca 2-3 dagars heltidsstudier, kan med fördel bedrivas som deltidsstudier. Observera att du har max 6 månader, fr o m leveransdatum, på dig att genomföra kursen. Du bestämmer själv i vilken takt du vill studera.

Förkunskaper
Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildningsnivå alternativt kunskaper i marknadsföring förvärvade på annat sätt rekommenderas

Stödfunktioner
Mailsupport via din personliga handledare.

Media
Till kursen finns en Internetbaserad studiesida från vilken du kommunicerar med din handledare. Du får aktuell information om dina studieresultat och du kan på ett överskådligt sätt få en bild av din studieprofil.

Interaktivt kursmaterial, faktahäfte samt boken Marknadsplanen.

Systemkrav
PC eller Mac. Bredband. Internet Explorer, Safari eller Firefox. Adobe Flash 8-spelare. Utbildningen fungerar troligtvis på andra system. För fullständiga systemkrav klicka här.

Målgrupp
– Marknadschefer, försäljningschefer, marknadsassistenter och försäljare som vill utvecklas för att bli duktigare i sina roller och få förståelse för marknadsplanens betydelse.
– Egenföretagare som behöver kunskaper i strategisk marknadsföring.
– Övriga som vill skaffa sig kunskaper om marknadsföring och försäljning på strategisk nivå.

Passar för dig som söker kurs på eftergymnasial nivå.

Betalsätt: Faktura skickas.

Anmälan
Anmälan är bindande. För anmälan fyll i uppgifter nedan i formuläret.

Vill du veta mer om kursen?
Är du osäker på om detta är rätt kurs för dig eller vill du bara veta mer? Vi kan hjälpa dig och svara på dina frågor. Kontakta info@svemarknad.se

Kvalitetsutbildning
Utbildningen sker via xpectum AB
xpectum AB är ett utbildningsföretag som sedan 1996 har producerat distansutbildningar för företag och privatpersoner. De har över 20 års lång erfarenhet av distansutbildningar och har under den tiden utvecklat genomarbetade och väl fungerande pedagogisk modeller. Under hela utbildningen erbjuder de stöttning av meriterade handledare som svarar på kursdeltagarens frågor. xpectums främsta styrka är det kunskapskapital som finns knutet till företaget. Dels genom de ämnesexperter som tar fram och utvecklar utbildningarna. Dels genom de medietekniker som designer och producerar utbildningarna. Dels genom samarbetet med FAR som i 20 år agerat som kvalitetssäkrare. Medlemskapet i Almega utbildningsföretagen är en annan garant för att xpectum är ett seriöst utbildningsföretag.