10 februari 2019

Stort grattis Emma Stjernlöf Årets Marknadschef

Så kul att en av Sveriges Marknadsförbunds medlemmar lyfts och prisas.

100 mäkrigaste utseddan av King Magazine 2015.
Emma Stjernlöf. Fotograf: Fredrik Etoall
Varför tror du att just du fick priset?
– Jag vill verkligen framhålla att vi är ett stort team på 45 personer i Norden som ligger bakom Adidas hårda arbete. Så det är mångas förtjänst att vi vann priset. Jag är otroligt stolt över att få leda det teamet. Men ingen är ju oumbärlig.
Du har arbetat  i två omgångar på Adidas och dessutom nyligen varit mammaledig. Vad är det som gör att du brinner för just varumärket Adidas?
– Adidas är ett mycket känt sportvarumärke med hög awareness och vi positionerar oss också inom livsstilssegmentet. Två fantastiska världar möts sport och mode. Mode har blivit demokratiskt och det passar oss. Vi vill vara relevanta i människors liv och arbetar långsiktigt med våra produkter och tjänster.
På tal om mode; du är ju känd för att få många priser: Visst har du fått pris som Sveriges modemäktigaste och varit på Veckans Affärers lista över Sveriges mäktigaste inom näringslivet?
– Det stämmer. Det är alltid roligt att få uppskattning för det man gör. Dock, jag ska vara ärlig och säga att jag vet inte skillnaden mellan Marknadsföreningen i Stockholms pris Årets Marknadschef och Resumés pris Årets Bästa Marknadschef. Men glad blev jag och konkurrensen är alltid knivskarp.

Än en gång stor grattis till Emma och ditt team!

Press photo of Emma Stjärnlöf. Shot in Stockholm April 2016 by Fredrik Etoall.
Press photo of Emma Stjernlöf. Fotograf: Fredrik Etoall