Skaffa en mentor

Mentorskap

En mentor är för många en bra ledsagare för att utvecklas i yrkesrollen. Det gäller inte bara för dem som just börjat sin karriär, utan kan vara till stor nytta även senare.

En mentor är ett externt bollplank, som
alltid vill dig väl utan någon egen agenda! Mentorskap är också bra för bådas utveckling!

En mentor är ett externt bollplank, som alltid vill dig väl utan någon egen agenda!

En yngre medarbetare på marknads- eller kommunikationsavdelningen kanske söker efter en extern äldre marknads- och kommunikationschef att bolla med?
En senior medarbetare kanske vill få kunskap och lära känna generation Y och Z och deras kultur- och mediavanor, köpbeteende samt erfarenheter inom kommunikationsyrket.

Varför ska man gå ett mentorprogram?

Anledningen varför man söker sig till ett mentorprogram varierar och alla åldrar förekommer. Mentorprogrammet riktar sig exempelvis till personer som vill gå vidare inom företaget eller till en ny arbetsgivare, eller man kanske är ny i sin roll som chef och behöver mental uppbackning, råd och tips. Man kanske känner att man vill byta bransch helt och hållet eller så kanske man vill få hjälp med att få ihop livspusslet arbete, familj och fritid.

Om man tycker det är viktigt att träna och sköta sin hälsa så borde det vara lika naturligt att ha en mental tränare som lyssnar på dina inre behov som är kopplade till dina utvecklingsmöjligheter i arbetslivet. Mentorn kan ge andra perspektiv och också öppna nya dörrar och bjuda på värdefulla kontakter!

Så här går det till:

  • Intresseanmälan skickas till info@svemarknad.se
  • Sveriges Marknadsförbund kontaktar dig och gör en intervju för att matchningen ska bli bra enligt dina önskemål.
  • I mentorsprogrammet ingår att mentor och adept träffas 6 gånger, men många uppskattar kontakten och fortsätter.
  • Kurslitteratur ingår och skickas ut efter anmälan.
  • Intagningarna startar ad hoc.

Pris
Medlemmar pris 14.900 kr + moms
Icke medlem pris 24.900 kr + moms

Varmt välkommen att anmäla intresse!