Skaffa en mentor

Det ingår en mentor per år för medlemmar i Sveriges Marknadsförbund

En mentor är för många en bra ledsagare för att utvecklas i yrkesrollen. Det gäller inte bara för dem som just börjat sin karriär, utan kan vara till stor nytta även senare.

Du kan välja senior eller junior från olika branscher.

En mentor är ett externt bollplank, som alltid vill dig väl, utan någon egen agenda!

En yngre medarbetare på marknads- eller kommunikationsavdelningen kanske söker efter en extern äldre marknads- och kommunikationschef att bolla med?
En äldre medarbetare kanske vill byta erfarenheter med en ung mentor?

En mentor är ett externt bollplank, som alltid vill dig väl, utan någon egen agenda! Mentorskap är också bra för bådas utveckling!

Varför ska man gå ett mentorprogram?

Anledningen varför man söker sig till ett mentorprogram varierar och alla åldrar förekommer. Mentorprogrammet riktar sig exempelvis till personer som vill gå vidare inom företaget eller till en ny arbetsgivare, eller man kanske är ny i sin roll som chef och behöver mental uppbackning, råd och tips. Man kanske känner att man vill byta bransch helt och hållet eller så kanske man vill få hjälp med att få ihop livspusslet arbete, familj och fritid.

Om man tycker det är viktigt att träna och sköta sin hälsa så borde det vara lika naturligt att ha en mental tränare som lyssnar på dina inre behov som är kopplade till dina utvecklingsmöjligheter i arbetslivet. Mentorn kan ge andra perspektiv och också öppna nya dörrar och bjuda på värdefulla kontakter!

Varmt välkommen att anmäla intresse!

Så här går det till:

  • Intresseanmälan skickas till info@svemarknad.se
  • Sveriges Marknadsförbund kontaktar dig och gör en intervju för att matchningen ska bli bra enligt dina önskemål.
  • I mentorsprogrammet ingår att mentor och adept träffas digitalt 6 gånger, men många uppskattar kontakten och fortsätter.
  • Kurslitteratur ingår och skickas ut efter anmälan.
  • Intagningarna startar ad hoc.
  • För medlemmar så ingår det kostnadsfritt en mentor för en person per år. (Icke medlemmar debiteras en kostnad på 25.000 kr + moms)


Hur vet jag om mitt företag har möjligheten att ge mig en mentor via medlemskapet?
Dvs har mitt företag utnyttjat mentorskapet för i år?
Vänligen skicka ett mejl till info@svemarknad.se för att kolla.