23 maj 2022

Projektledare till Apotekets Marknadsavdelning

Om jobbet

I den här rekryteringen samarbetar Apoteket med Bohmans Nätverk. Du behöver därför skicka in din ansökan via denna länk.

Apoteket, ett av Sveriges mest omtyckta varumärken, förstärker sin marknadsavdelning med en projektledare. I den här rollen arbetar du med varierande kampanjer och projekt såväl rikstäckande som regionalt. För att lyckas i rollen krävs det att du självständigt kan strukturera och driva projekt samt har kunskap om marknadsföringens olika discipliner. Du ingår i marknadsteamet och rapporterar till Marknadschef.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Ansvara för egna dedikerade projekt och kampanjer med både positionerade och taktiska mål
 • Stötta och projektleda regionala och lokala satsningar i både digitala och analoga kanaler
 • Agera stöd åt kollegor och team i större strategiska kampanjer
 • Ansvar för framtagning av briefer med tydliga mål, samt att i samarbete med Apotekets medie- och byråpartners genomföra olika marknadsaktiviteter
 • Agera beställare och samarbeta tätt med Apotekets inhouse – Creative Studios
 • Löpande uppföljning och optimering av egna kampanjer

Profil och bakgrund

 • Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, från universitetet, högskola eller motsvarande
 • Du har förmodligen arbetat några år på en marknadsavdelning, gärna inom detaljhandeln
 • Du är trygg i rollen som projektledare och har förmågan att självständigt kunna driva reklam- och kampanjprojekt från ax till limpa
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper och färdigheter

 • Du har ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar för dina projekt
 • Du är kvalitetsmedveten med ett öga för detaljer
 • Du en lagspelare som har lätt för att samarbeta. Du skapar och underhåller relationer både med externa och interna parter
 • Du är driven, sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Apotekets huvudkontor i Solna. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ansökan

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna Jonas Larsson på 073 047 86 42 alt. jonas.larsson@bohmans.com. Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.

Varför Apoteket?

Det finns många skäl att jobba på Apoteket. Drivs du av att inspirera och hjälpa människor att leva ett liv i hälsa och vill du vara med och utveckla framtidens apotek? Då är Apoteket rätt arbetsplats för dig. Kalla det karriär eller livsval, men vi tror att man söker sig hit av en anledning. Bra stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet och det är därför vi bl.a. har branschens högsta friskvårdsbidrag. Hos Apoteket jobbar du dessutom på ett av Sveriges mest hållbara företag.

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

Kontaktperson

Jonas Larsson
Bohmans Nätverk
073-047 86 42
johan.larsson@bohmans.com