3 mars 2021

Platsannons:

Chef – digital marknadsföring.

Vill du vara med och utveckla vår digitala kommunikation och marknadsföring i och utanför Sverige? I så fall blir du ansvarig chef till vår marknadsgrupp. Utifrån en ny digital plattform kommer Duro att utveckla vår försäljning, marknadsföring och andra säljfunktioner för att bidra till företagets tillväxt och stärka vårt redan kända och etablerade varumärke.

Duro Sweden

Duro Sweden AB startade tapetfabriken 1930. För många är Duro idag ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro är familjeägt och har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som chef genomför och ansvarar du för uppgifter som till exempel att skapa och driva digitala marknadskampanjer, öka vår synlighet på webb, jobba med sökordsoptimeringar/SEO, skapa relevant innehåll i sociala medier, skapa digital content marketing samt analysera våra insatser genom Google Analytics. Vidare ansvarar du för tryck och kollektionsmaterial som broschyrer och exponeringsställ. Vi tror på en modern marknadsföring, en kombination av traditionella aktiviteter och marknadskommunikation online.
Dina arbetsuppgifter är både strategiska och operativa, kreativa och breda, med planering och genomförande av marknadsföring och säljstöd. Rollen förutsätter ett nära samarbete med våra kundkontakter, affärsutveckling, försäljning, kollektionsarbete och vår kundsupport.
Vi kan med detta erbjuda dig ett riktigt spännande arbete och en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av vår digitala marknadsföring och försäljning.

Din bakgrund

Du har en utbildning inom digital marknadsföring och kommunikation på högskolenivå eller en motsvarande arbetserfarenhet av digital marknadsföring och tryckmaterial, webbhandel och internationell erfarenhet är meriterande. Sammantaget innebär detta mycket goda kunskaper vid användning av Adobe-verktygen, webbplattformar, Office 365, med mera.
Du är dessutom en god stilist med goda kunskaper i engelska och en kunskap om de digitala marknadsföringsmöjligheter som finns.
Vi förmodar att du har en kommunikativ personlighet, en passion för kommunikation och en god förståelse för vad som genererar försäljning. Tillsammans med dig kommer vi att bygga något nytt!
För att lyckas och trivas i rollen är du en nyfiken, flexibel och prestigelös person som trivs med egna arbetsuppgifter och att ta kontakter. Du är bra på att organisera ditt arbete, har erfarenhet av projektledning och har ett passionerat förhållande till marknadsföring.

Om anställningen

Befattningen är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse och din arbetsplats ligger i Gävle, i direkt anslutning till tapetfabriken.

Intresserad

Vi ser framemot din ansökan med meritförteckning så snart som möjligt till headoffice@durosweden.se.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Marie Malm på telefonnummer: +46 (0)26-65 65 06
Urval och intervjuer kommer snarast att påbörjas.
Sista ansökningsdag 14 mars 2021.
Välkommen!